Mat som kan dra åt helvete

Först vill jag bara säga, jag är inte särskilt kräsen när det gäller mat, har lärt mig att äta det mesta senaste åren, men vissa saker går bara inte.

Gröt - jag VILL att det ska vara gott. Har försökt på alla sätt och vis att få det gott. Men det är det inte.

Brocoli - förklaring överflödig.

Kebab - förstår inte hur det kan vara gott med ullkofta. Och jag verkar vara den enda i hela Sverige som är född på 80 eller 90 talet som inte tycker om det.

Ärtor - konsistensen gör mig illamående :/

Fläskfilé - tyvärr, tyvärr. Har inte kunnat äta det efter en veckas jobb på Hilton. Ton efter ton efter ton and so on, och alla dessa förbannade kanter som ska vikas in. Inte för att det är äckligt, jag tänker på vacsläpp och hur tradigt det var att packa skiten.

Lever - aldrig varit gott, äckligare blev det efter Hilton.

Tonfisk -  3-5 burkar i veckan, i ett år. Ni förstår själva..

Spenat - uuuuuuäääähhhhhh! ser äckligt ut, är ännu äckligare.

(Fast o andra sidan när jag tänker efter har jag börjat äta mindre och mindre kött sen man sett hur det går till. Är glad att man fortfarande kan äta köttfärs..)

Andra saker som också kan dra åt helvete för tillfället är hösten, regn, dimma, hörlurar som rycks ut ur öronen och den jagade!


Kommentarer
Postat av: Hannah

eller hur. sluta nuuuuu liksom!!!



Men hallåe. ärtor och broccoli... mmmmmmmmmmmmmmmmm

2009-10-21 @ 10:14:53
URL: http://flaxx.blogg.se/
Postat av: M

lärde inte jag dig äta broccoli? ;)

2009-10-21 @ 23:17:01
Postat av: Mia

Prova havregrynsgröt med rårivet äpple och kanel. Det är riktigt gott :)

2009-10-25 @ 04:35:38
URL: http://skarpdig.blogg.se/
Postat av: Therese

Jag avskyr kebab!! Det ar skitackligt. Ja bor tillochmed i fuckingjavla mellanostern och alla mina vanner forsoker overtala mig till att kaka kabab(for sa heter det tydligen pa arabiska, sager du kebab blir som arga som fan) men jag totalvagrar!

2009-10-29 @ 10:36:48
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0