Nyårsafton

Då var det nyårsafton igen då. Har bara haft enda nyårslöfte hittills - gå ner 20 kg. Det lyckades jag med.



Såå. Vi kör vidare på det. 5 kg till och synligare muskler till sommaren. Så får det bli.

Nej, dags för en dusch och sen inviga cykeln jag fick av pappa för att cykla till andra änden stan och fixa överraskning till mitt hjärta och lite saker inför kvällens firande. Hur det nu blir...

Gott nytt år på er - och låt bli smällarna, bara bortkastade pengar, skitar ner och ni skrämmer djuren. Fy!

zzz

sovit illa som tusan i natt. sist jag kollade på klockan var den 04:27. nästa gång jag kollade var den 07;47 och däremellan drömde jag mardrömmar och var intryckt i ett litet hörn av sängen. Men älskling är söt ändå så gör inget :)
Somnade om någon timme och vaknade nyss till "åhh plutten, det är han från ensam hemma på tv, han är en liten skrutt, typ 6 eller 7.. förresten finns det kaffe till dig". Det är filmen My Girl på tv. Den tittade jag på om och om igen när jag var liten. Jag undrar i dag varför det slöseriet med tid, var är den bra någonstans?

Nu är det bara att vakna till och åka hem och tvätta, så man har lite klädalternativ till nyårsfesten i morgon. 
Godmorgon.

nyårslöften..bullshit?

Snart nyår. Då blir det skärpning tamejtusan. Tydligen har jag nämnt att jag ska sluta snusa.. Oups. Får se om jag står fast vid det. Dra ner lite på det kan jag nog göra i alla fall. 
Mitt gamla nyårslöfte om att gå ner 20 kg har jag lyckats med, fast det tog ett halvår längre än planerat, men jag gjorde det. 
Fast 5 kg till skulle inte sitta fel, pröva deffa kanske? Fast vad ska man äta mer än tonfisk? :p Så gott är det inte liksom.. Tips någon?

Nä, nu ska jag fixa håret och vänta på kombo ska ringa så vi kan lalla runt på stan. Fast jag ska inte ha något. Jag undrar om han fjäskar för mig. 
För först vill han flytta, sedan dagen efter när jag sover hos hjärtat ringer han och säger "var är du? det är tomt här..... kan vi gå på stan i morgon?"
Vi har aldrig varit på stan så länge vi bott tillsammans..Något konstigt är det. 



Ännu en jul

afton har varit. Någon som missat det? Nä trodde vl inte det.

God mat, det lilla jag orkade äta, blev mätt efter lite och då kommer bror med jansson, fuck it - jag hade glömt bort det godaste. Nåja.
I julklapp fick jag pengar, presentkort, fudge vax, rubiks kub, sim city. Sen en brödrost och en cykel, fast det var inga julklappar, cykeln hade jag bara nämnt något om för någon månad sedan för pappa, att jag var trött på att gå överallt, så om de hade en cykel till övers så kunde jag gärna ta den :) (det blir så när man har många småsyskon som växer om en...), så han hade bytt däck och fixat till den så fint. Och brödrosten ville de bara bli av med. Eller som mamma sa "den står bara och samlar damm.. inga fel på den bara det att ungarna tycker det tar för jävla lång tid."

Dagens ungdomar. Suck.

uhh.

Jag har grym träningsvärk i bröstmusklerna. La nog på lite för mycket igår och fick bråttom iväg när jag var klar. Ville inte hjärtat skulle få sitta i bilen utanför så struntade i att strectha. För några minuters extra kärlek kan man ha ont i två dagar. hihi.

När man inte har alla hjärnceller på plats...



HAHAHHAHAHA. Jag dör.
Och jag tror någon åkte dit rätt hårt.

Taj Mahal

Nice kväll igår. En öl blev fyra. Man får fuska i bland. Mycket skratt och kamerablixtar mitt i nyllet, osmidiga paparazzivänner som man har. 
Häng på pitchers först sedan vidare till Tajen där jag inte varit på år och dagar kändes det som. Stockholmsbesöket trivdes redan i garderobskön, som visserligen bara bestod av oss. Synd att det bara blev en timme där. 

Nu sitter jag i älskets soffa och nyser och får kommentaren "du är söt när du nyser". Hur kan man vara söt när man nyser? Nåja. 

Fixa håret nu och rulla ner på stan och köpa sista julklappen sedan hem och tydligen vänta på lillebror som ville slagga hos mig i natt. Han ska väl på disco nu igen. Eller disco dog väl 1989 så det heter väl nattklubb med cola och chips nu. 



Godmorgon.

Hos älsklingen, mysmorgon. Hon tyckte jag skulle ställa klockan på väckning 09:00, men jag fuskade och ställde på 08:30 för jag kan inte missa vinn Adams pengar 08:47, det är en bra start på morgonen. Jag vaknade av mig själv 08:20. Så vi låg med min mp3 och varsin hörlur och störde oss på blåst östermalmsbrud som tävlade i morse. Hur kan man tro att "zoofobi" är fobi mot solsting? Bara undrar...
Skäggfarbrorn vann som vanligt. Jag är rätt allmänbildad måste jag säga, men jag tänker inte ringa in för det. Låter andra göra bort sig. Fast skulle vara rätt häftigt att ha en t-shirt som det står "Jag äger Adam Alsing" på.

Nej, dags att fixa till håret och röra sig ner på stan. Vad ska man hitta på i julklapp till småsystrar som är 18 och 20? Bra att jag har hjärtat som kan hjälpa mig för jag är helt lost. Jag hittar bara massa coola saker till lillebror som är 14 men hans julklapp är redan fixad, han och jag har mer samma stil. Ja jag vet att jag är pojkig men så är det. 




Dunkdunk

Min mamma är lite rolig när det gäller musik (som jag visserligen får ladda ner och lägga in på hennes mp3 eftersom hon inte kan sätta igång och stänga av en dator, pluttmami). 
Hon lyssnar till 99,9 % på dunkdunk typ trance, techno och så. Helst ska det inga sjungas överhuvudtaget. Bara blipblopp. 
Nu sa jag dock 99.9 %, det finns två stycken låtar som är de där 01,% en. Dessa låtar är en ny och en gammal, den gamla låten sitter nog kvar sedan 1996 då jag (och många andra tjejer födda 84-87) hade allt som gick att tapetsera med urklipp ur diverse tjejblaskor med de tre små pojkarna Zac, Taylor och Isaac Hanson. Och självklart spelade deras musik högt så länge jag var vaken. Det är nog därför hon fortfarande älskar låten I will come to you. 
Och den andra låten är Kevins vinnarlåt från Idol. Självklart har hon bara sett finalavsnittet. 

Den här låten måste vara den absoluta favoriten. Hon vill till och med ha den på sin begravning för den ger henne gåshud varje gång den spelas. 
Tror ni man får spela detta i kyrkan?


L-word får en att svimma

Kanske inte för själva serien, eller jo, eller äh. Jag har varit uppslukad av serien senaste dagarna och är inne på säsong 3 nu, på kanske 4 dagar. Vilket resulterar i att man glömmer bort tiden och därmed att äta och dricka. Så vips hade klockan blivit 20:nånting, jag hade inte ätit sedan 09:00 och pallra mig till köket för att värma lite rester sedan i går, gick bra till en början men efter kanske 5 min får jag ta tag i diskbänken för att kunna stå på benen och i samma stund kommer kombo ut och frågar "hur mår du egentligen.. du är  blek.." mumlar något om att jag kommer svimma, tre sekunder senare vaknar jag liggandes på golvet.
Reser mig upp snart igen men inser att det är lika bra och sätta sig på golvet igen, varpå kombo säger med ett litet flin
-"du vet väl att det bara är jag som kan gå dagar utan att äta.." (stämmer ganska bra för han äter som en liten mygga)

Shit läskigt det där.
Även om det bara var andra gången i hela mitt liv som jag svimmat så visste jag precis vad som skulle hända och det obehagligaste är att man inte kan göra ett smack åt det.

Nu är jag mätt och mår bra igen. Duschen nästa och vila till nyaste avsnittet av 2½ män till hjärtat kommer om 45 minuter.

Visa lite respekt tack.

Åh tycker synd om älskling som knappt fått sova i natt. Från 00-02 var det rajtan tajtan ute på parkeringen från festande folk i huset mitt emot. Och parkeringen är precis utanför mitt sovrumsfönster och det är fruktansvärt lyhört eftersomsom mitt lilla fönster inte går o stänga till 100%.
Så fram til 02:00 fick vi stå ut med bilar som stod på tomgång i 10-15 min, bröl från fjortispojkar och hemska skrik från blondiner i samma ålder. (Ja, jag var vaken och spelade Sim City så var tvungen o tjuvkika va fan de höll på med).

När de däckat någonstans, och jag bryr mig inte vart, så sätter plogbilen i gång! För att ploga bort vadå? 2 cm slask!? Måste man göra det halv tre på natten? Dessutom lät det som han också var full som körde med plogen i marken konstant. 

Vid 03 la jag mig i sängen och kollade på CSI New York. Jag älskar CSI. Dock bara New York och Las Vegas. CSI Miami känns bara töntigt och dessutom så skrämmer Horatios ögon skiten ur mig.
Somnar till och vaknar sedan av att en onykter och lika osmidig kombo kommer hem 04:50 och säkert inte ens försöker vara tyst så vaknar vi båda två. Eftersom jag fortfarande var vaken vid 03 så tänkte ag att han inte skulle komma hem i natt så lämnade min dörr öppen. Dumt gjort.
Tyckte så synd om hjärtat som skulle upp en timme senare, när jag kan ligga och dra mig hur länge jag vill. Pluttegos, hoppas det går bra att jobba.
Längtar efter dig.

Idolfinal..

..som Kevin antagligen vinner. Men har funderat lite kring honom.. Är han svensk medborgare? (fast det kanske inte krävs för att få delta, enda är väl att man måste vara 16. Vilket verkar vara medelåldern på alla som sökte.)

..kan se rubrik i morgon om så inte är fallet "Skrällvinnaren är Alice".

Man kanske skulle satsat en slant på Alice i kväll. Om hon vinner hade man ju haft schyssta odds och lite cash att hämta ut.
Mirakel har ju skett förut.

Morgon.

Morn. Precis vaknat, väntar på kaffe. Dags att göra sig i ordning. Åh, testa nya vaxet och dust it som kom igår.
Dust it vet jag är kanon, men vaxet har jag ingen aning om. Litar på Jonhi :)

Ingen träning idag, väntar till i morgon. Ska dock ner till arbetsförmedlingen snart och jobbchansen. Det är faktiskt en grym sak de hittat på, att varje fredag klocka 11.00 kommer företag dit som behöver folk ganska omgående men som inte vill lägga ut annonser på nätet eller så och säger vilka lediga jobb de har, är man intresserad får man lämna CV personligen och redan där göra ett första intryck.
Det var så jag fick nys om det jobbet jag var på intervju för förra veckan.
Håller tummarna att de har något kul som passar mig i dag med.


Nackdel

med att lyfta skrot är att det är så förbannat tråkigt att strecha.


Som jag trodde.

I går gav jag upp hoppet om att jag skulle ha fått jobbet jag på intervju för i förra veckan. "Vi ringer i början av veckan.." och början av veckan är senast onsdag. Så det var som jag misstänkte, i dag ringde han och sa att jobbet gått till en annan men "inte för att det kanske är någon tröst, men du kom god tvåa och jag hoppas det är okej att jag behåller dina papper för man vet ju aldrig om det skulle dyka upp något.."
Fast jag vet inte om jag ska vara nöjd med "god tvåa" av fyra han träffade. Jag var ju som klippt och skuren för jobbet. Damn it.
Hoppas den som fick jobbet klantar sig och får sluta. HAH!

Jag älskar det.

Älsk : - "seriöst?? sitter du och kollar på youtube när andra spelar?"
Jag : - "ja jag måste ju se hur fan de gör, jag får inte mer än 150.000 invånare ju.."



Är det inte underbart så säg. Allt efter 1996 är inte lika kul.
Nu måste jag börja på en ny stad. Kliar i fingrarna.
(Btw, du får tillbaka spelet snart Bulan, måste bli av med beroendet bara)

Just ja..

Nu kom jag på en sak. Jag skaffade ju den här bloggen för jag skulle blogga om min resa från 90 kg till 70. Men eftersom jag ligger på 68 nu känns ju det ganska meningslöst.
Anyway. Får komma på något annat att blogga om istället.

Helt fantastiskt detta, klockan är 08:20, jag är vaken innan hjärtat, som vanligtvis brukar viska hejdå vid sjutiden. Tror någon njuter av sin lediga dag. Lovar att knappa på tangenterna så tyst jag bara kan. Godmorgon.


Måste få tipsa..

om en blogg som ger mig ett dagligt skratt. Har ingen aning om hur jag hittade den för ett par månader sedan, men har kollat på den dagligen och det är till 99,9% säkert att man sitter och småfnissar för sig själv. :)
www.johanerik.blogg.se

Mornmorn

Åhh jobbig natt, somnade sent (läs 02:00 minst) till ett avsnitt at CSI New York, vaknade tidigt. (07:45). Allt för att älskling inte somnade tätt intill mig i natt :(

Så då tänkte jag, pigg som jag var trots lite sömn, "men åh då kan jag ju träna innan frukost "- flashback- ingen bra idé ändå, sist jag gjorde det fick jag knalla hem igen efter 30 min av snurrande skalle och mådde inte alls bra.
Nu har jag fått i mig lite frukost i alla fall och ska väl knalla ut i pissvädret och köra tills jag inte orkar mer.
Innebandy i kväll också :)



Toppenlördag

Utgången i lördags blev kanon! Längesedan jag hade så kul. Alla var på toppenhumör och allting blev grymt kul. Eller ja, bortsett från en sak men det var inte mitt fel för en gång skull. 

I dag blir det nog träna ben, ont i biceps fortfarande sedan senaste träningspasset. Tsss. 
...och så väntar jag på att luren ska ringa med positiva besked :D Fast vill inte hoppas på för mycket för att inte bli besviken. 



Partymode

Hos älskling nu, efter ett grymt träningspass. Axlar, biceps, triceps, mage, bröst och lite ben blev det idag. Så nu kan man vänta till på måndag igen med träningen. 

i kväll blir det rock'n'roll med Guitar hero och vin hos Jessica först, sedan massa gay gay gay. 

Sytt mina jeans idag, som jag hade sönder i skrevet när jag fastnade i helvetesstaket när vi smet till Bulan en natt för ca 3 månader sedan. Åhh saknat dom sjukt mycket. Mitt absolut bästa kap någonsin, bortsett från älsk då, ett par levis 503;or för 299 kr, när de kostar 1099 egentligen. 
Så det blir kvällens outfit tillsammans med favorit DC t-shirten och röd/blå/vit rutig långärmadskjorta från HM.

Hittade ingen bild på hur de ser ut, men ungefär såhär, fast lite mörkare än de till höger :)

 


Godmorgon



Tröttskruttisar. Frukost strax sen blir det träna. Utgång i ikväll med guitar hero innan. Jag har saknat dig plastgitarren.

Jag överlevde..

intervjun. Fast det var mer en nice konversation i en barrackliknande lokal (nej det var ingen barrack men litet och mysigt) utan att det kändes spänt och inga direkt "förberedda" frågor men ändå seriöst. Jag får hålla tummarna över helgen tills han ringer i början av veckan. Vill vill vill!

Idol ikväll, snälla kan inte Robin bara gå hem. Han skulle ha åkt för längesedan, innan rockrobin. Jag tål honom inte!

I dag har jag bara kollat på lite avsnitt av första säsongen av L-word. Man ha ju nästan glömt hur allting började. hihi. Åh vad jag längtar till säsong 6.


Tvättstugeetik

Åh jag vet inte om jag ska bli arg eller vad jag ska bli.
Har tvättat i dag, sen när vi ska ta upp det sista (som man får torka i en timme efter tiden är slut) så var de som tvätta efter oss där, vi kom ner ca 5 minuter innan den timmen gått. Då har de plockat ur handdukarna och strumporna som låg i torktumlaren och t.o.m vikt ihop allting i en fin liten hög. (!!)
Dessutom hade de haft igång torkumlaren 20 min redan - visst våra saker var torra, men jag tycker inte man gör så. Jag skulle då aldrig vilja ta i någon okänd människas strumpor och handdukar.
Det dryga är att det inte är första gången det händer. Skärp er för bövelen!

Förresten är min mp3 laddad nu. Tack och bock för det.

Nu peppar vi för innebandy ikväll.

Varför måste man skriva rubrik?

Först vill jag bara säga en sak: GRATTIS RIKKE PÅ FÖDELSEDAGEN! :)

Åh. Jag var pepp på att träna i morse när jag vaknade men sen någon timme innan jag planerat att jag skulle dit så försvann suget helt. Gah. Nåja, innebandy i morgon, pappa kom förbi med min egen klubba tidigare i dag, äntligen spela med en som har vinkel, lite lättare då.
Funderar på att träna lite lätt på gymet tidigare på dagen också. Sluta fuska med mig nu.

Sitter och väntar på min skrutt nu, saknar! Hur kan man sakna någon så mycket efter inte ens 12 timmar? Galet egentligen men jag gillar det :)

Min mp3 spelare vill inte som jag vill, det ville inte min förra heller. Har mp3 spelare något slags hat mot mig eller?
Satte i den i datorn för batteriet skulle laddas, 3 timmar senare hade den inte laddat ett dugg. Suck.


 koooooooooooooooom nu älskling!

jaaaa!

Minns ni att jag träffade en dude i fredags, han ringde nyss och vi ska ses igen på torsdag för anställningsintervju. Jag vill verkligen ha detta jobb. Åhhh. Nervöst nervöst.
Jag kan inte det här med intervjuer, har bara varit på en enda förut. Liksom vad ska man ha på sig för det första?
Ttror deras första test inför jobbet var att man ska hitta dit överhuvudtaget, det verkade krångligt. Tsss. Men det fixar jag :)

Även om jag inte skulle få jobbet, så är det skönt att få positiva svar. Det peppar en att fortsätta. Men nu tänker vi inte på det :)

Håll tummarna för mig på torsdag klockan 14 :)

Hej Mr. Ågren.

Party i fredags, lugnt fram till vi skulle ner på stan. Blackout, pinsam taxichaffis som körde ända fram till dörren till Bill o Bob som senare gav mig svaga minnen och somna på bussen. Dock vakna jag i tid för hade somnat innan den åkte. Tur att man inte hamna i långbortistan för det var drygt att gå de 250 meterna ändå. Hoppas man inte gjorde bort sig allt för mycket, tack herr ågren. Haha.
Lördag var en tröttisdag, till på kvällen då jag fick köra lillebror hem efter disco och hämta alldeles för full kombo som virriat bort sig. Söndag var också mysdag, med mitt saknade hjärta som jobbat hela helgen :(

Nu får herr ågren vänta med besök till nyårsdagen tror jag. Orkar inte. Börjar man bli för gammal kanske?

Dags att besiktiga hjärtats bil strax, vi håller tummarna.