Sunshine

Solen försvann när jag gick på semester, såklart. Fast den kom lite senare med bussen från Västerås, min solstråle Erica kom till storstaden och som jag saknat henne. Så himla söt när hon går efter mig och är förvirrad och säger "åh vilken cool pressbyrå!". Fy vad jag älskar den kvinnan, hon gör mig alltid glad.
Tack för en mysig helg trots spöregn, jag saknar dig redan men min kudde luktar trygghet och vi ses ju i veckan igen.
(och nej, ni som nu får för er att vi är tillsammans - lägg ner, man ska visa kärlek till sina vänner också. Capish?)

Vädret är fortfarande lika kasst, jag vill ju ha den värmen som var förut! Var tog den vägen!?
Anyway, vet ni hur fruktansvärt skönt det var att få vakna utav sig själv vid halv tio, och inte en väckarklocka en måndag? Kaffemys, backgammonspelande och musik, bra morgon:


Godmorgon sunshines!

Erhm.

Jag har sagt det förut, jag säger det igen- PENDELTÅGSHELVETE!
Fast denna gång var det inget fel på själva tåget, utan de som var i tåget. Somnar aldrig på morgonen till jobbet, men i morse gjorde jag det, vad händer? Jo, sover jävligt gott på sätet innerst, då kommer det en kille i storleken tre gånger större än mig (och då väger jag ändå nånstans mellan 65-70 kg, inte kollat på länge) och tycker det är helt okej att ta upp både sin egen plats och halva min!! Vaknar alltså av en svettig arm i ansiktet. Dessutom andas han så tungt att det lät som han snarkade fastän har var vaken.
Visste att det var något som var fel när tåget stod på spår 1 i stället för spår 2 i morse.... Spillde dessutom ut en halv kopp kaffe 45 minuter senare. Men inga fler missöden än så länge udner dagen - phu.

Var dock otroligt effektiv i morse, på tolv minuter hann jag duscha, borsta tänderna, rufsa till håret & packa väskan och kunde ta en lugn promenad till pendeln. Underbart att vakna efter bara 5 timmars sömn och känna sig utvilad!

6 timmar kvar, sen semester.

Here we go again

Efter påtryckningar om att jag är kass på att uppdatera bloggen så får jag väl göra det då - tänkte nästan lägga ner den istället men finns tydligen de som läser och gillar den, sedär!
(fast hur ska jag veta det när ni inte kommenterar?!)
Fast ja, någon träningsblogg är det ju inte längre, jag kan inte minnas när jag var på gymet senast, det händer för mycket i sommarstockholm och ja, jag måte säga att jag trivs alldeles utmärkt. Blivit jobb som vanligt (men snart semester två veckor, fyra dagar kvar), ett par "favortiter i repris" med bad och sol i tanto med trevligt sällskap, sjukt mycket skratt, en del sommaröl med galet underbar jobbarkompis, andra badäventyr och i lördags tjejfest. Början av den kvällen var helt perfekt tills det blev lite för mycket drama, inte för jag var inblandad (tack gode gud), och snart är det pride som jag lär hamna på även o jag egentligen är trött på det, samma saker varje år - men på något sätt hamnar man där till slut så lika bra att inte vara negativ från början så blir det nog alldeles underbart.

Nu får jag ta mig i kragen och skriva lite oftare, nu när jag vet att det finns folk som sitter och blir glada när de läser min blogg.