Svinstia

Nu har jag fått nog. (Dessutom får det inte plats mer disk på höjden och jag tänker inte låta honom ta upp hela diskbänken, räcker med halva) 
Nu har det snart gått FEM MÅNADER sedan jag slutade diska efter kombo. Idag skrev jag en lapp.


Mysigt va? :p



"Jag ska inte behöva säga detta men.... DISKA FÖR HELVETE!!! (Bara för att jag inte säger något så betyder inte det att jag accepterar det). "

Hur fan kan man inte diska på fem månader? Jag kan verkligen inte fatta. Tror han att de ska få ben och gå därifrån av sig själva eller? (Visst växer det saker på det men rör sig särskilt mycket gör det inte)
Har vart så skönt när han varit i Åre denna vecka, men i natt kom han hem. Så nu är det slut på det lugnet.



Kom på en sak, finns något som kallas skärpa på en kamera, DOOOH! *blondin egentligen* Så här är ett nytt försök..Vet inte om de blev så mycket bättre men ändå.


Bortförklaring

Jag måste få skylla på webkameran för att skylla på något när jag försökte ta egobilder på mina s.k. muskler. Nåja, värt ett försök iaf.
 

Bara att åka till gymet och jobba vidare.


Favorit i repris

Att reklam är ett helvete håller nog alla med om, men det finns några höjdpunkter.



Kommer ni på fler?

Höjdpunkten en fredagnatt

Precis hemkommen från en rekordsnabb cykeltur från Bulan efter Guitar Hero lirande och 3 rundor Wii bowling, popcorn och tjöt. Vet inte exakt hur många min men om man uppskattar att en låt är ca 3:30 så ungefär;
2 Unlimited- No Limit
2-pac - Changes * 2 (ganska bra odds på samma låt när man bara har ca 25 låtar)
No Fun At All - Celestial Q&A
Frida - Dunka mig gul & blå
..och 20 sek av Rhianna - Disturbia.

Att jag bara har 25 låtar och förklaring till Dunka mig gul & blå är att det är min gamla mp3, den nya har volymknappen ballat ur på och naturligtvis är det på lägsta.
Visserligen är den gamla mp3n knas också, eftersom jag köpte ny. Men den fungerar i alla fall.

Dessutom har de 5 milen på cykeln på gymet den här veckan visat sig göra nytta för flåset, orkade de 3 långa uppförsbackarna, det trodde jag inte. Blev mer svettig än anfådd.

På tal om gym.. Jag tror jag slarvat för mycket med maten senaste 10-12 dagarna. Innan jag tog tag i tränandet efter nyår igen stod vågen på 3,5 kg mer än vad den gjorde i dag. Och gå ner 3,5 kg på 10 dagar kan vem som helst räkna ut inte är bra. Mår bättre än förväntat trots allt. Men skärpning med matlagningen nu.

Nåja. Klockan är 00:12 en fredagkväll och jag ska spela betapet och kolla på några avsnitt av Vänner säsong 1 som jag antagligen kommer somna till - välkommen till höjdpunkten för en arbetslös 24 årings liv! ;)
(Har kollat klart på alla 8 säsonger av Huset fullt nu, för andra gången - jag borde nästan skämmas. Nu börjar vi på nästa)

 
Så här grym på bowling är jag. Bild "lånad" från Bulis ;p

Gaybröllop

På första sidan i dagens Metro handlar det om homosexuella ska få gifta sig i kyrkan. KD säger som vanligt nej, det är inte ens någon idé att fråga. De är som de är. Men att resten av högerblocket säger ja förvånar mig. 
Fast egentligen . jag bryr mig inte. Ni kanske tycker det låter konstigt att jag, som icke hetero (tänker inte sätta någon slags etikett på mig trots att jag kom ut som homo för familj och vänner för 7-8 år sedan - och ser ut som en typisk flata som första intryck, men då får man väl tro det) - inte bryr mig. Jag tror det mest beror på att jag inte vet om jag vill gifta mig. 
Visst, vi lever på 2000 talet, egentligen ska det inte ens behöva vara en debatt kan man tycka - men det finns alltid bakåtsträvare. 
Vet inte riktigt var jag vill komma med detta inlägg egentligen, hade tänkt ut ett bra inlägg när jag var på gymet men glömt bort poängen nu. 
Men det jag i princip vill komma fram till är att jag tycker det är onödigt med en sådan debatt - låt alla få gifta sig om de vill, låt kyrkor säga nej om de inte tror på samkönade äktenskap. Det måste man respektera - då kanske de har lite respekt tillbaka trots att de säger nej till just äktenskap.

Det som dock imponerade mig mest i artikeln är att Sydafrika har gjort det lagligt med samkönade äktenskap - jag tror det var min poäng. Resten vill jag inte diskutera för jag har ingen direkt åsikt om det.


Sorry

Har inte uppdaterat på ett par dagar, inte haft något vettigt att skriva.
Har iofs inget vettigt och skriva nu heller, men tänkte bara tala om att jag lever.
Fast jag är fly förbannad så tänker inte skriva något för då blir det säkert bara fel. Som allting annat. Ha ett fortsatt bra liv f.d vännen, jag bryr mig inte längre. That's it.

Annars går träningen kanon, i dag var nog bästa passet på flera månader. Pepp pepp. Vill träna i morgon med. När det går så här bra längtar man till nästa dag och får nästan hejda sig från att inte gå till gymet för att träna för mycket. Särskilt nu när jag är förbannad också. Då kan jag träna som en tok för att få ut all ilska.
Boxningspass någon?

Hjärtat. Jag älskar dig. <3

Brrrr!

Jag hade tråkigt hemma och inte sett baby på säkert 48 timmar, det låter helt patetiskt säkert men så länge har vi nog aldrig varit utan varandra.. Inte så att jag inte klarar mig utan men jag älskar att vara nära bara. Eller i alla fall i samma lägenhet. <3

Anyway, jag tog mig an cykelturen och kylan igen. Jag måste kolla upp hur långt det är mellan oss - för det känns som en evighet. (Fast egentligen bara 30 min på två hjul på vintern). Tog på mig skjorta och hoodie, tänkte det skulle vara lugnt, men förra gången jag cyklade så kom jag fram genomsvettig, så denna gången tog jag bara dunvästen mamma hittade i graderoben när jag var där för några veckor sedan. Västen hade jag typ för en himla massa år sedan. FÖR DET ÄR STORLEK 164 på den! Kanske någon cm för kort men vad tusan, får passa på och njuta av att jag kommer i den medan jag kan :)
Att bara ha väst var ingen bra idé. Innan jag ens kom 100 meter insåg jag att jag kommer frysa. Men orkade inte vända om.
Fast mest frös jag om fötterna, glömde bort att jag fick tag på de tunnaste och minsta strumporna i garderoben - och som skatepjucksbärare året runt blev det riktigt kallt.


Nej, nu blir det matlagning. Falafel och potatismos - egengjord såklart. 
Jag har dock aldrig ätit  falafel i hela mitt liv. Detta ska bli spännande. 





Oups..

Jag fick lite ångest när jag ställde mig på vågen i går på gymet. 3 kg har jag gått upp på ungefär lika många veckor. Nu är det slut på skräpmat och ostbågar (åhhhh men det är ju så gott!)
Har visserligen slarvat som tusan med träningen under dessa veckor också, så det är nog förklaringen. Så, 8 kg till sommaren som ska bort, inte 5.

Fast mest frustrerad just nu är jag ver att jag HAR INGENTING ATT GÖRA. Jag vill ha något som ger i alla fall lite pengar, skitsamma om det är minimalt betalt, jag vill ha något att göra! JAG BLIR GALEN SNART!


kul...

att vakna till gammalt tak som krossas ute på ens parkeing, och en skylift precis utanför mitt sovrumsfönster. NOT!

Jag får börja sova med kläderna på.


Tips?

på någon bra och rätt lättläst bok man kan försvinna i medan man svettas på cykeln på gym? tråkigt att bara trampa ju.
...pocket såklart.

Känner du mig? :)

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0901070647058959&a=1&

Gunde Svan flippar ur

HAHAHAHHAHA JAG DÖR! Bästa klippet från Time Out. Kolla Gunde...

Saw Saw Saw Saw Saw - Jigsaw

När jag ser en skräckfilm så slutar det alltid med att jag skrattar istället för att bli rädd. Vet inte om det är någon försvarsgrej att jag tror jag är macho?
Fast Saw filmerna skrämmer skiten ur mig, jag är lite efter med att se dom, såg 4an på bio när den kom ut, hade inte sett någon innan så hängde väl inte med så mycket. Hjärtat och jag har kollat på Saw 1,2,3 nyligen, och kom att tänka på det enda jag minns från 4an- att han fortfarande lever i den, det går ju inte ihop när han dör i slutet av 3an? Fast som någon sa, de utspelas samtidigt på något sätt?
Filmerna är inte bara äckligt brutala, utan psyklogiskt äckliga också. Tror jag behöver se såna skräckfilmer för att verkligen bli rädd. Splashskräckisar är bara tönterier. Ha en invecklad men bra handling så blir det en bra skräckfilm.

Enda scenen i Saw filmerna jag inte klarar av att se är när de sakta vrider armar, ben och huvud av en kille, så fruktansvärt vidrigt. Då åker täcket över huvudet.


h*lvetes j*vla väckarklocka!!

GAAAAAH fick jag panik i morse eller vad?! Hade ställt klockan på att den skulle ringa 3 gånger mellan 07:30 och 08... Vaknade jag? Ja, fast 09:55!!! PANIK! Jag ska vara på Arbetsförmedlingen 10:15 ... och i vanlig gångtakt tar det minst 20 min ner på stan, när det inte är snö ute!
Med eld i baken som på en nyårsraket klädde jag på mig och småsprang ner på stan, ringde pappa på vägen och kollade om han var på jobb i närheten. Vilket han inte var, men kom ändå så jag fick skjuts sista 300 meterna. Det räddade nog min dag - jag kom 1 min för sent, hade nog kommit 5 min sent annars och inte fått komma in och jag hade fått indragen A-kassa. TACK PAPPA!


Kollade på luren nu, den hade bara ringt en gång, de andra två larmen hade aldrig gått igång. Inte undra på att jag inte vaknade.

Som tröst efteråt gick jag till HM, skulle kolla om de fått in några snygga jeans. Det hade de inte. Vad förväntar jag mig? Snygga jeans på HM? När hände det sist?
Hittade en snygg skjorta och en likadan mjukiströja som hjärtat har. Skjortan fanns inte i small och medium var för stor- får titta på den när den kommer in igen- så jag köpte tröjan istället. En sådan där go med lite högre krage och går ner en bit över rumpan :) hihi.

Nu ska jag leta virus på min sega dator så den kan bli frisk. Och läsa VLT och dricka kaffe. Vuxenpoäng?

Dags att röra på... inte fläsket.

Tvätt, tvätt och åter tvätt. Eller ja, tvättkorgen var väl bara halvfylld med strumpor, underkläder och linnen så det blev inte så mycket. Nu är den snart klar i alla fall, och på väg från tvättstugan säger kombon "du måste tvinga med mig till gymet när du ska träna, annars kommer jag aldrig orka åka till fjällen.." .. Frågan är om han vet vad han ger sig in på.
(och förklaring på rukbriken är att han inte har något fläsk, tror hans % i kroppsfett ligger på kanske 8. Men o andra sidan typ inga muskler what so ever)

Annars händer det inte så mycket, fortfarande inget jobb, faaan. Spelar massa Theme Park Inc och börjar om 711 gånger för det går inget bra efter ett tag.

Nej, tvätten kallar.

Dagens nästan goda gärning

Körde hjärtat till station för 45 minuter sen för hon ska till Stockholm och pierca sig. Bilen som stod parkerad framför oss innan vi åkte fick inte i gång den. Så när jag skrapade rutorna frågar han mig om jag vet om det finns något eluttag i huset bredvid för han behövde ladda bilen en kvart - hade naturligtvis ingen aning (visserligen har jag varit här på jobb 110 miljoner gånger ungefär). När jag kommer tillbaka för att hämta mina nycklar för att hämta min dator hos mig står han fortfarande kvar. 
Åkte hem lite snabbt - så snabbt som det gick med tanke på hur halt det är... ska inte klaga dock, knappt en cm snö, men nysnö. Vet att ni i norrland har det värre. Hade jag kunnat hade jag gjort halktestet tio gånger till för jag var så sjukt feg när jag gjorde det för tre år sedan. (För om 10 dagar var det tre år sedan det var dags, fredagen den 13:e klcokan 13 som jag hade uppkörning och fick mitt körkort. weeei)
Anyway, det jag skulle komma fram till var att när jag kom tillbaka till baby så stod han fortfarande kvar så kände att jag var tvungen att stanna och fråga hur det hade gått och fråga om han behövde startkablar, kunde ju inte låta han stå där i kylan hur länge som helst. 
Men han hade hittat ett uttag och det hade tydligen inte gått med startkablar ändå eftersom han hade en dieselbil och förklarade något om några tändare, och jag som inte kan något om bilar såg ut som ett frågetecken. Men det var väl tanken som räknades kanske. 
Jag försökte vara snäll i alla fall. 

Nu ska jag kolla på Parlamentet 10 år och sedan diska lite, i väntan på hjärtat ska komma tillbaka från Stockholm om några timmar. :)