Nu får det vara nog!

En grupp kan tilläggas till listan över saker som kan dra åt helvete, nämligen Lady Antebellum.
I går, innan klockan hade slagit 10:00 så hade Rix Fm och Mix Megapol tillsammans spelat deras låtar 24 gånger! TJUGOFYRA JÄVLA GÅNGER!? inte konstigt att man tröttnar. Det blev Bandit resten av dagen, bara Adam & Gry som är bra på mornarna. (Bytte till Rix vid ett par reklampauser men bytte tillbaka lika fort, hellre reklam än L. A eller Takida!)
Anyway, över till något roligare. Det finns en tjej som alltid tar samma buss som oss på morgonen från Årstaberg och hoppar av vid samma hållplats. Vi kallar henne för argbiggan. Argbiggan går med väldigt bestämda (och stoooora) steg fram till busskuren, river ner metro tidningen från bänken och sitter i 30 sekunder innan bussen kommer. För att jävlas lite har det hänt att vi lagt tid ett par extra tidningar för att se hennes reaktion, som är ungefär densamma.
När vi hoppat av bussen tävlar jag mot henne och hennes gigantiska kliv fram till jobbet (yepp, går t.o.m samma väg när vi hoppat av bussen), hon har vunnit hela veckan - men inte idag. Fast o andra sidan hade jag försprång på sisådär 10 meter, och det var nästan så det behövdes målkamera. Men eftersom hon inte vet om att jag/vi tävlar emot henne så kan jag säga att jag vann.
Äntligen fredag, slutade halv tolv - helt underbart, enda som saknas nu är min baby. Men hon kommer i morgon. Förhoppningsvis.

Utökning av lista.

För ganska längesen så skrev jag en lista över saker som kan dra åt helvete. Nu finns det två saker till, eller inte saker kanske, men två grupper. Nämligen Takida och Broken Door. Spelas tamejfan överallt och ingenstans, kan byta radiokanal o komma in i låten igen fast 30 sek tidigare, o det är så fruktansvärt dåliga låtar. En som håller på att kvala in på "dra åt helvete"-listan är SL, och de lär ligga överst på listan när vintern är över. Nä, jag är inte bitter idag, bara less på ovanstående. Och smått hungrig kanske ska tillläggas, lätt o bli gnällig då.

Liten och ynklig.

Jag håller på att bli galen! 3½ dag med feber som knockat mig nästan dygnet runt, hade det funnits energi hade jag klättrat på väggarna av tristess. Jag vill tillbaka till vardagsrutinerna, att klockan ringer tio i sex och gå ut i kylan, jobba, lunch 11:00, jobba, skratta, gå hem 17:00, TRÄNA, umgås med bra människor.
Men på måndag måste jag vara fit for fight igen, jag klarar inte av detta.
(Dessutom bråkar axeln med mig, fortfarande, gaaaah!)

Hoppas ni slipper bli smittade o ta hand om er nu.