OK vecka.

Tisdag:
Ben-mage-nedre rygg
Cykel 25 min -11 km

Onsdag:
Biceps, axlar
Cykel 25 min -10 km

Fredag:
Bröst, triceps
Cykel 35 min - 15 km

Lördag:
Rygg
Cykel 80 min - 32 km

Och ett lite lättare pass till i morgon, men vad vet jag inte riktigt ännu, axlar kanske.


Webcamfun

Rotade lite i flyttkartongerna i källaren häromdagen, hittade min webkamera. Inte av bästa kvalitet dock, men alltid något.

1. Jag börjar bli långhårig. (Nej det är inte fixat)





2. Jag längtar till i eftermiddag. Benpass på schemat i dag.





Förresten, har Nicklas alla hästar i stallet elle var han bara tillfälligt förvirrad?
Utdrag ur chatten med honom efter han åkt ur Idol.

"Danna:
Vilket land förutom USA OCH SVERIGE, skulle du vilja leva i?
Nicklas Hocker: Hawaii! LÄTT!"

Dooooh!


Mariette Hansson

I natt drömde jag att Mariette åkte ut ur Idol mot Karolina, även fast Karolina redan åkt ut. Inte alls kul.
Ett litet roligt fenomen är att hela flatvärlden verkar ha gått bananas över Mariette (det känns fruktansvärt konstigt att skriva det namnet än i ett annat sammanhang än när jag skriver hela mitt namn). Jag tillhör inte den skalan. Visst jag tycker hon har sjukt vackra ögon och verkar vara en grymt underbar och enkel människa. Men varför denna hysterin?
Jag hoppas inte hon vinner, typ Rabih eller någon kan vinna för det går ju alltid åt helvete för vinnarna ändå. Hon och Erik får komma tvåa och trea. Sen kan vem som helst av de andra vinna.
Eller nej, Rabih ska ut på fredag, jag orkar inte med hans röst längre.


Motivation till att vila.

Nästa vecka måste jag ha minst två vilodagar. Hör en persons (som har träning som jobb) röst eka i skallen som säger "du tränar väl med huvudet nu va?". Får lyssna på den rösten tror jag. Blivit träning sex dagar i veckan nu senaste två veckorna.
Så här kan det se ut på funbeat efter det, klicka för större bild :)


Nej nej nej NEEEEJ!

Linda! Vad gör du!? NEJ!!
Ring Anders, Petter, Tomas och Klas och bli Lambretta igen! SNÄLLA?


Godmorgon!

Hur kan jag vara pigg just nu? somnade väl runt 02:30 (finns fantastiskt många konstiga trådar på flashback man måste gå igenom). Nåja, konditionspasset igår gick skitbra, jag hade nog kunnat fortsätta en timme till men då hade nog Mats inte levt idag. Så, tänker köra ett cardiopass till idag, eventuellt lite rygg, kändes som det inte blev riktigt hundra sist. Superset kanske? :)

Nåväl, godmorgon! (Har nog sveriges hetaste morgonfrilla i dag)



Bilden är dock tagen på min 24 årsdag förra sommaren. Får köra med gamla bilder när man är kameralös :(

Sisådär vecka.

Måndag:
Morgonpromenad 45 min
Ben, mage, nedre rygg.

Tisdag:
Cykling 50 min - 20 km
Rygg

Torsdag:
Cykling 45 min - 18 km
Axlar, triceps

Fredag:
Gym - Bröst, biceps

Lördag:
Cykling 60 min - 26 km
Rodd 2*4 min - rekord 1280 p :)

Upp och hoppa!

Shit. När jag vaknade trodde jag klockan var ungefär 07 eller i alla fall max 07:30, eftersom jag somnade mitt i utröstningen i Idol igår. Men nej, den var 09:30! Hur kan jag sovit så här länge!?
Hade en liten "hemsk" dröm i natt bara. Drömde att jag klippte mig kort igen, en mohawkfrilla.
Tycker inte om att stressa i mig frukost, måste ha varit vaken ungefär 45 min innan jag får i mig något, men nu var jag tvungen att äta något på en gång för snart kommer Mats och vi ska till gym och köra cardio. Weeei!
Dessutom blev jag grinig på Arla. Icas blåbär&vanilj youghurt var MYCKET godare. Big mistake av mig.

Vägde mig nyss också. Står still som ett isberg mot Titanic. Fast kommer ni ihåg vad jag sa förut? Att man inte ska fokusera på vikten. Trots att jag står still i vikt har lite lovehandels försvunnit. Och det känns sjukt bra - det är det viktigaste!

Men gott som fan har jag sovit, godmorgon!

Uhhh.

Det var inte alls gott med chips.
Däremot har jag skallebank. Kryper ner under täcket. Godnatt.

Phu!

Blev ett grymt bröst & bicepspass idag. Gött!
I morgon blir det massa cardio, så ikväll tänker jag ha en ätarkväll. Trött på kyckling och sånt efter 1½ månad nu. Så ikväll blir det faktiskt fläskfilé (trots att det är med på min lista, men ger det en chans) och egen potatisgratäng. Och bearnesiesåsen ska jag njuta av. Kan inte minnas när jag åt det sist.
Sen avslutar jag med lite sourcream & sweet chili chips senare ikväll. Så kör vi 1½ månad till.
Ibland måste man få äta vad man vill utan att tänka på vad det är, för mig funkar det inte annars. Och en period på 1-1½ månad är en ganska bra period, då njuter man verkligen!

Synd bara att man inte har en liten husa som kan laga maten åt en. JAG ÄR HUNGRIG NU!
Ingen som vill bli vara volontärkock hos mig ett tag?


Kissie-wannabes!

Följande utspelade sig på gymet igår. Sitter och tränar axlar, i min egen lilla värld med mp3n och allt. Då kommer det två översminkade (vem fan sminkar sig när man tränar!?), kacklande om senaste festen-fjortisar (hej-jag-är-störst-bäst-och-vackrast med min rosa blogg) och tar bänken bredvid och kör armar med 1 & 2kgs hantlarna. Nu till det roliga, jag låtsas byta låt på mp3:n men sänker bara volymen (tyvärr är det sjukt kul att tjuvlyssna). Sitter och funderar på varför den ena bruden har sju lager med puder (eller vad de nu har, kan räkna upp de gångerna jag använt smink på min ena hand, så har noll koll på smink), när hon uppenbarligen har stora problem med acne. Blir det inte värre av smink? I alla fall, tjuvlyssnar och kan fortfarande inte komma orsaken till allt detta smink, och efter ett tag säger hon till mig
- Vad är det? Är du smyglebb eller?
Varpå jag svarar:
- Nej... det smyger jag inte med.

Helt plötsligt var de klara och resten av tiden höll de sig minst 30 meter i från mig.

Me vs fjortisarna: 1-0.

Vill ha!







allt från
www.efvaattling.com


...om man ändå vore rik.. suck.

Mat som kan dra åt helvete

Först vill jag bara säga, jag är inte särskilt kräsen när det gäller mat, har lärt mig att äta det mesta senaste åren, men vissa saker går bara inte.

Gröt - jag VILL att det ska vara gott. Har försökt på alla sätt och vis att få det gott. Men det är det inte.

Brocoli - förklaring överflödig.

Kebab - förstår inte hur det kan vara gott med ullkofta. Och jag verkar vara den enda i hela Sverige som är född på 80 eller 90 talet som inte tycker om det.

Ärtor - konsistensen gör mig illamående :/

Fläskfilé - tyvärr, tyvärr. Har inte kunnat äta det efter en veckas jobb på Hilton. Ton efter ton efter ton and so on, och alla dessa förbannade kanter som ska vikas in. Inte för att det är äckligt, jag tänker på vacsläpp och hur tradigt det var att packa skiten.

Lever - aldrig varit gott, äckligare blev det efter Hilton.

Tonfisk -  3-5 burkar i veckan, i ett år. Ni förstår själva..

Spenat - uuuuuuäääähhhhhh! ser äckligt ut, är ännu äckligare.

(Fast o andra sidan när jag tänker efter har jag börjat äta mindre och mindre kött sen man sett hur det går till. Är glad att man fortfarande kan äta köttfärs..)

Andra saker som också kan dra åt helvete för tillfället är hösten, regn, dimma, hörlurar som rycks ut ur öronen och den jagade!


Godmorgon..

nyvaket.. pigg som en mört :)

Den jagade är i Västerås just nu. Ut och jaga? Ja, snart kanske, när de listar ut ledtråden för jag har inte den blekaste aning om var det kan vara.
Och om det inte är för långt. Fast o andra sidan.. 15.000:-
Jävla synd att man inte är bilägare.

(Tydligen tror de att han på Coop. Om det är på Tunbytorp så hinner jag aldrig dit, är det vid Röda torget är det preics bredvid gymet... Fast tror faktiskt på Tunbytorp, det är fem gånger större och finns mer gömställen. Hmm. What to do?)
 
Kaffe nu. Sätta igång hjärnan lite.
Sen till gym, medan det är folktomt. Sköööönt.
Skulle egentligen vilat idag, efter 7 pass på 8 dagar så kände jag i måndags när vi tränade ben att jag hade lite ont i baksidan av vänster lår, men det känns bra idag. Men som sagt, denna vecka- cardio i fokus!

Godmorgon.




Startade en diskussion på qx om jag gjorde något fel med min träning och mat.. Men det spårade ur lite.
Någon mer som är med på hans resonemang om att det skulle vara hälsosammare att SITTA STILL än att att röra på sig? Nu pratar jag generellt, vardagsmotion som att promenera, ta trapporna istället för hissen, kanske träna lite två gånger i veckan, skolidrott - för alla oavsett ålder.  
Nej, jag trodde väl inte det. Det säger ju sig själv.

Om jag nu dör 7 år tidigare än mina ickemotionerande vänner så får det vara så, jag vill må bra idag, inte om 60 år. 

Har i alla fall varit ute på min morgonpromenad precis, var så sjukt kallt så fick lov att springa lite för att få upp värmen. Och dyngsur om fötterna blev man också. Men hur underbart är det inte att krypa ner under täcket igen med en stor kopp kaffe och Äntligen Morgon, jo UNDERBART, nu ska vi jaga!

Myror i hela kroppen

Söndag, skulle ha varit min vilodag idag egentligen. Men nej, det kliade i hela kroppen av att vara still. Så på med mössa, vantar, halsduk och vinterjacka och till gymet. . En timme senare och mjölksyra big time efter cykelpasset pustade jag ut lite och insåg - just ja, jag har ju 4,5 km hem också.. Var bara att bita ihop och röra på sig.
En sak jag la märke till var att man blir pepp som fan av 90tals eurotechno. Jag gillar nostalgi.

Resten av kvällen ska jag nog i alla fall spendera i mjukisbyxor, tofflor och en kvällkvist på Svenska Spel.
Sova tidigt, ut på morgonpromenad innan JAGAD sätter igång kl 08:00.

Förresten vill jag också ha snö som resten av Sverige verkat få. Jag hatar hösten (och allt j*vla regn den kommer med)
SNÖN, KOM TILL VÄSTERÅS!


Att köttbullar kan vara så MMMMMM!

Åhh. Jag har nog aldrig tyckt köttbullar varit så gott förut som det var idag. Senaste fyra veckorna har bestått av kycklingfileér, quorn och soyaburgare. Så idag, ätardag som det är, så gjorde jag köttbullar (nej, inte egna) och spagetti! Någon måtta fick det vara så blandade dinkel och vanlig spagetti typ 70/30, kanongott, och för att inte tala om hur gott det faktiskt var med ketchup.
Nu var det köttbullar kanske inte det mest onyttiga jag kunde välja att äta idag, men det var så sjukt jävla gott.


Jag HATAR motvind!

Spelar ingen roll vilken riktning man rör sig mot, en jävla motvind hela tiden. På väg till friskis idag kämpade jag som en idiot, kändes som man stod helt still fastän man tog i för kung och fosterland.
Samma sak på vägen hem, fast det gick lite enklare. Konstigt efter ett halvokej bröst&triceps (alldeles för ofokuserad av någon anledning men sånt händer) pass och 50 min på cykeln.. Och backen från helvetet ska vi inte tala om - men envis som jag är tog jag ut min sista krafter för att komma upp för den.
Ska nog ringa och tjata på banverket att de får flytta sin jävla räls någon annanstans så man kan platta ut den förbannade backen. Hatkärlek?

Tänker nog inte gå min långa promenad idag, kom på att Mats ska iväg på utbildning med jobbet i veckan så jag får träna själv. Ska fokusera på kondition hela veckan, Mats är inte så på det än så länge. Men jag ska nog få honom att tänka om. Har bara plågat stackarn 3 veckor än så länge, så det kommer, det kommer. Och det kan vara en välbeövlig break efter 4 veckors strikt schema. Om det gett resultat? Ja, faktiskt!

Godmorgon

Klockan är 08:30 och jag vaknade nyss, utan väckarklocka och utvilad. Underbart!
För 2 timmar sedan fick jag ett sms där det stod "jag struntar i gymet idag, varit på Tajen hela natten". Delvis är det därför jag inte tänker festa innan nyår, planer rubbas även om man säger "men jag ska ta det lugnt..", för så blir det aldrig. Delvis för att jag tröttnat på det och tycker inte det är särskilt kul för tillfället. Och jag tror att alkohol förstör träningen flera dagar efteråt. Kan läsa mer här om ni är intresserad:
http://ngruppen.blogspot.com/2009/09/alkohol-och-traning.html

"Att dricka en stor mängd alkohol på en gång har en direkt nedbrytande effekt på muskelmassan. Att dricka mindre, men oftare, påverkar muskelmassan genom att minska proteinsyntesen, det vill säga bildandet av nya muskler"
- ett litet utdrag från det inlägget.

Nu - Kaffe, frukost och sen ut i regnet och mot gymet. Godmorgon!


Långpromenad

I morgon förmiddag blir det gym igen. Jag längtar!

Men. jag funderar på att ta en låååång promenad senare efter lunch. Hur lång tid tror ni det tar att gå denna sträckan på 2,2 mil? Jag antar "utmaningen".
(Om man håller ett tempo 6km/h, så borde det gå på typ...3 timmar och 45 min? Så då siktar jag på 3,30!)




Idol ikväll :)

Ikväll är det dags för Idol igen. Vem som åker ut? Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen TOVE! Mest för att om man blundar och lyssnar, så skulle man tro att det är Johan Palm som sjunger och det det mig rysningar. Inga bra sådana dock.


... fast det gör inget om Camilla eller Rabhi åker heller. Är jag ensam om att ha tröttnat på Rabhis, ärligt talat, barnsliga röst? 
 

Ytterligare en bra vecka.



Måndag:
Cykling 55 min - 20 km

Tisdag:
Ben-mage-nedre rygg
Morgonpromenad 40 min
Cykling 25 min - 9 km

Onsdag:
Roddmaskin 25 minuter
Cykling 50 min - 19,5 km

Torsdag:
Rygg-axlar-biceps
Cykling 55 min - 20 km

I morgon blir det triceps och bröst och lite kondition.

För övrigt är jag rätt less på kyckling just nu. Kanske ska unna mig något underbart gott i helgen?

Vilodag idag. Det tänker jag njuta av varje sekund, börjar redan nu.  Skulle det vara SM i slacking idag skulle jag lätt vinna - och det i Al Bundy-style.


Ibland saknar man fotbollen

Kom att tänka på fotbollens dag 1994. Vårat första eller andra år på 11-mannaplan, så man var inte så kaxig just då. Vet inte varför men av någon anledning tror jag vi hade strul med vem som skulle vara tränare, så vi hade inte tränat på ett tag. I alla fall var det några engagerade förldrar som ställde upp och vi fick ihop ett spelsuget lag. Med tanke på detta så tog vi det mest på skoj, men vi blev förvånade över hur bra det gick. Vi gick vidare från gruppspelet och till kvartsfinal- mot Surahammar! Shit, de hade vi nästan aldrig vunnit emot. Matchen gick och när det var en minut kvar var det oavgjort, minns jag att jag som stod i mål den matchen tänkte "Nej, detta får inte avgöras på straffar. nej nej nej!".  Det behövdes aldrig, för med bara några sekunder kvar dunkar vi in segermålet!
Nu till en semifinal, mot ett ännu bättre lag som vi alltid haft problem med - Dingtuna. Den matchen slutade dock oavgjort och fick avgöras på straffar. Som vi VANN!
Tror både Sura och Dingtuna tänkte att de var säkra på vinst. Men man ska aldrig underskatta VIK :)
I finalen fick dock stryk mot Skiljebo - men det gjorde ingenting, det var en vanlig företelese alla år vi möttes. Och vi spelade ju ändå på skoj :) Det är nog så fotboll ska spelas, då blir det bra!

orkar inte komma på någon rubrik

Tänkte ju lägga ner bloggen för inte så länge sedan eftersom jag inte visste riktigt vad den skulle handla om. För skriva om vilken tid jag tvättade håret eller vad jag handlade på ICA under dagen och sådant trams tänker jag inte göra, för det är för jävla trist att läsa. Men sen fick jag tillbaka suget när jag väl kom på vad jag ska skriva om, och som ni kanske märkt har det blivit min träning och saker kring det.
Självklart kommer den förmodligen handla om andra saker också. När det väl händer något som inte har med träning att göra :)

Så. Idag blev det mest axlar som tränades. Nu, gosa ner mig i soffan under duntäcket för det är sjukt kallt och jag är helt slut.
(ber om ursäkt för lite halvdålig bild men enda kameran jag har för tillfället är den på luren) 


På bildjakt!

Försöker hitta bilder på mig själv från 2007. Någon som har någon?

Nu har det blivit träning fyra dagar i rad, två dagar cardio och två dagar styrka. I morgon är det vilodag och jag ska njuta av varje sekund! Ska gå igenom min externa hårddisk i morgon, om den vill som jag vill, ibland vill datorn inte ens hitta den :(

En kanelbulle kanske?

På vägen hem förut hoppade jag in på Ica för att köpa kaffe (som jag blev tio gånger mer sugen på i morse när jag insåg att det var slut). Och för ungefär i 0,4 sekunder blev jag sugen på en kanelbulle. Men tanken förvsann fort när jag tänkte tillbaka på femton minuter tidigare och de jävla fiskarna.
Vet inte vad det är men jag jag är väldigt tacksam för att jag vääääldigt vääääldigt sällan blir sugen på kakor, bullar eller dylikt. (Är nog mest för att jag inte ens tycker det är gott) Och det räcker med att titta på det för att det ska gå över. Tack och lov.
Blir inte sugen på läsk heller nu för tiden. Hade en 1,5 liters oöppnad fanta i kylen 2-3 veckor som jag till hällde ut häromdagen. Godis lockar mig inte heller längre. Min enda riktiga svaghet är ostbågar, men även det försöker jag lura min hjärna att inte tänka på.

För just nu finns bara stenhård träning, ingen alkohol och så bra mat som möjligt fram till nyår. Då har det gått ca 2½-3 månader med samma träningsschema så får vi se om det fungerat bra eller om något behöver ändras. I like it so far.

Det ska kännas, när man är så jävla nyfiken.

Efter att ha cyklat till gym, sen cyklat 30 min inne, så får jag för mig den smarta idén "JA!, jag ror lite..." - det skulle jag inte tänkt.
Jag dog tre gånger på de 25 minuterna jag körde. Först fem minuter i ganska lugnt tempo. För sen jag kunde naturligtvis inte låta bli att klicka på "fisketävling" på menyn. 4 minuters tävling, där du ska äta upp små fiskar för pluspoäng och akta dig för de stora som åt upp dig vilket resulterar i minuspoäng. Tävlingsmänniska som jag är ända in i benmärgen var jag naturligtvis inte nöjd efter en runda på 585 poäng. Det slutade med att jag körde fem stycken tävlingar. De sista 2 minuterna var ren och skär vilja och jag sket fullständigt i fiskarna, men ge upp innan tiden var slut tänkte jag inte! (nej, slog aldrig 585 poäng, men var nära)
Sen var det bara att trampa hem - i regn, motvind och upp för backen från helvetet.
Men för jävla skönt känns det nu när jag ramlade ner i sängen.

Jag ska nog lyckas övertala Mats om i alla fall två rundor fisketävling i morgon. Efter 60 min biceps, axlar och rygg. Han har ju gjort precis som jag än så länge så... Mohahhaha.

Simpelt mix megapol :)

med tanke på senaste inlägget kunde jag inte låta bli att "leta" efter dessa olika typer igår. Jag hittade någon blandning mellan Discogymaren och grabbgänget. Det var två stycken killar som kan ha varit 17-18 som nästan bosatte sig vid latsdragmaskinen. (se länk nedan, på HUR man ska göra också)
http://www.piggelino.se/ovningar/pulldown.aspx
I alla fall, inte det att de gjorde typ 8 set var, utan att de såg för jävla roliga ut. För det första la de på säkert 20 kilo för mycket, för det var ryckigt och de låg nästan ner på rygg när de lyckas dra ner hela, och sen på vägen upp flyger de nästan med - för vikten var nästan lika mycket som de själva vägde. Det mest sjuka var att de efter detta - ÖKADE, och klarade två stycken på ovanstående vis. Haha.
Varför inte sänka 30 kg och göra det ordentligt istället?

I går för våran del var det ben-mage-nedre rygg - börjar bli mitt favoritpass, fast bara nästan. Och det gick skitbra!
Har i alla fall fått en ny favoritövning, och det var nog den sista jag skulle tro att det skulle bli. Nämligen denna:
http://www.piggelino.se/ovningar/rygglyft.aspx

ÅH. Jagad i morse. Dålig dålig ledtråd. Eller ja - FÖR ENKEL, så det blev bara jakt i 10,5 minut. Men grattis till dig som hittade honom och blev 60.000 kronor rikare.
Ledtråden var - "sex har gått ut skolan, väntar på nästa" och förledtråden var "tre på samma"
Det kunde ju till och med jag som vaknat 3 minuter tidigare lista ut att det var på ett seven eleven (efter sex kommer ju sju och i skolor går det elever) har var på.
(på en gata med tre stycken 7/11 på). Vinnaren var en som arbetade på 7/11 som den jagade skulle köpa kaffe av, busted!

Nej, nu gym för 1 timme kondition - och hoppas den jagade är i Västerås kl 11 eller 16. Fast gärna inte på Bauhaus denna gången. Gärna cykelavstånd från mig, tack.

Typer ni stör er på på gymet?

Var lite uttråkad igår så kollade runt lite på flashback, där fanns en låååång diskussion om vad vi stör oss på när vi är på gymet. Tyvärr kan det finnas rätt mycket.
Personligen irriterar jag mig lite på (fast dock bara inombords och fokuserar på min egen träning):
-  Grabbgänget på 15-16 år, oftast ett gäng på 4-5 st där 1 tränar och resten tittar på (inte alla, men allt för många) - ockuperar maskiner och bänkar, för att PRATA.
-
Folk som inte plockar undan vikter efter sig.
- Discogymarna -
tränar i flipflops, enbart tränar biceps och bröst 3-4 dagar i veckan. Dessutom tar de alldeles för tunga vikter och klarar knappt 1. Och avslutar med 200 halvdana situps. Det är ingen som blir imponerad.
- Folk (99,9% killar) som tror att man tränat ben av att cyklat/gått till gymet - alternativt cyklat 3 min som "uppvärmning" . Har ni någonsin sett en tjej som "vägrar" träna ben?
-
Mr "Jag-vet-allt-så-då-får-jag-kolla-snett-på-andra"- sköt dig själv och skit i andra. Alla är nybörjare någongång och alla är inte där för att bli stora som hus.
-
Tjejer som är "rädda" för muskler eller bli minsta lilla svettiga (kan ju förstöra deras smink)- använder alltid de absoluta minsta vikterna på alla maskiner - och samma tendenser som grabbgänget när det gäller pratandet.




Stör du dig på något?

Uttråkad :(

Uppdaterar Mp3n lite, för snart tänker jag pallra mig till gymet (även fast vi ska vila idag, men jag är för rastlös). Enda jag inte ser fram emot är kylan. Brr. GE MIG SOMMAREN TILLBAKA!



ÄNTLIGEN!

Är Jagad tillbaka på Mix Megapol!
Jag blir helt besatt när de är igång. Jag förstår inte vad som är så kul med det, men man blir beroende. Även om den jagade inte är i ens egna stad.
Så lyssna på kl 8:00, 11:00 och 16:00 varje vardag för ledtrådar och vilken stad han befinner sig i. Sen är det bara ut och leta, och det enda du ska fråga är "ÄR DU JAGAD AV MIX MEGAPOL?" - Inga andra ord för då svarar han nej även om det är han.

Nu jävlar ska han hittas, tre gånger om dagen!

 

Förresten, är det någon som orkar göra en bloggdesign åt mig? Har inte photoshop och ärligt talat ingen större lust :p

Nu har det fanimig gått för långt!

Sent i går kväll cyklade jag till macken, trots att jag visste hur kallt det var men jag kunde inte motstå popcornsuget  (och det var ju ändå min "ätardag" och det var det enda "onyttiga" jag åt på hela dagen).
Skit samma, var inte det jag ville dela med mig av, utan att den här människor i den här staden är för jävla sorgliga och pinsamma. Är det inte folk som gör bort sig i tv för att de kör bil som om det vore radiobilar på Gröna Lund eller pinsamma bloggare som står och drar sig i håret och kan tre ord (ingen nämnd, ingen glömd), så är det något annat. Och fel på synen har de också. Jag var för trött och frusen för att stanna och läxa upp (eller åtminstonde säga att jag är en TJEJ) småkidsen på moppe, som (håll er för skratt nu, för det kunde inte jag) - KALLADE MIG FÖR BÖGJÄVEL när jag började trampa hemåt. Men ett gott skratt fick jag och det värmde på vägen hem. Tack söta små moppepojkar att ni inte har något vettigt innanför pannbenet.
(Inte för det är OK att kalla någon bögjävel, men ni fattar nog varför jag skrattade.)




BÖG? Nej, skulle inte tro det. Men gay - ja.


Kan alla..

vi som hatar Källström räcka upp en hand nu? *gört*

Rätt åt Sverige, hoppas Portugal vinner stort och att de lär sig en läxa. Vi förtjänar ingen VM-plats när man spelar som ett gäng amatörer.

(Fast jag kan hålla med om att andra målet inte skulle bli bortdömt. Mutade domarjävel!)

Bra vecka!

Godmorgon!

Snart dags att pallra sig till gym igen. I like.
Har varit en grymt bra vecka, och jag hoppas dagens pass går grymt bra också. Men det tror jag.

Tisdag:
60 min ben & mage
cykla ca 1 mil

Torsdag:
60 min axlar, rygg och biceps
cykla ca 3,5 mil

Idag:
Bröst och triceps
Cykla minst en timme.

Maten har mest bestått av kalkon, ägg, kyckling, ris, qournfiler (stavning?), potatis, tonfisk och makrill. Gäller bara att komma in i det så är det kanon!
Nu kaffe sen röra sig till gymet.



Bilden är dock tagen i slutet av juli tror jag.

Det här med motivation.

Fick en fråga om hur jag lyckades vända på mitt osunda liv en dag efter sommaren 2007, här är lite tips.

* planering - varför vill du börja träna? förbättra formen? gå ned i vikt? gå upp i vikt? osv. 
 
* skynda långsamt - det finns inga snabba sätt och inga genvägar, det TAR TID. 

sätt upp mål - Ha ett slutmål och några delmål på vägen. "Belöna" dig själv när (inte om) du klarar det.
 
* stirra dig inte blind på vågen - är ditt mål att gå ner i vikt, gå inte enbart efter vågen,
prova kläder i mindre storlekar, och använd måttband - det säger mer och lovar att du blir förvånad. Du kan stå still i vikt men samtidigt ha förlorat flera cm runt t.ex. midjan :)

* hitta den träningen som passar dig - det ska vara kul att träna och gärna längta till nästa träningstillfälle.
 
* morgonpromenader - ut och knalla i högt tempo 30-60 min innan frukost.
 
* träningskompisar - de kan peppa dig om motivationen går ner, dessutom är det roligare att träna tillsammans.
 
* bra kläder - behöver inte vara det senaste eller dyraste, bara något du känner dig bekväm i, satsa dock på ett par bra skor som passar dig och just din träning, ta hjälp av personal i butik för det finns en uppsjö av olika skor för olika träningstyper.
 
* skit i vad du eventuellt andra tror om dig - förhoppningsvis är alla fokuserade på sin egen träning och bryr sig inte det minsta om varför just du är där.
 
* musik - sätt på favoritmusiken och koppla bort allt runtomkring  
 
* SLARVA INTE MED MATEN. Ät regelbundet och nyttigt (personligen tror jag inte på varken GI metoder och sånt, använd ditt sunda förnuft) Visst kan du ha en ätardag i veckan om man vill, men håll dig till den. Efter ett tag kommer du säkert på dig själv att man kanske inte ens behöver den dagen.

Så gick jag ner nästan 35 kg- från L till XS på t-shirts och 36" till 29" i jeansstorlek - i alla fall, så helt värdelöst kan det inte vara ;)

Och kom ihåg, sätt aldrig ihop orden MÅSTE och TRÄNA i en och samma mening. Träning ska vara KUL!

Hmm..

Efter att ha kollat igenom denna blogg http://www.metrobloggen.se/dagenspj och fnissat för mig själv drömde jag mig tillbaka till underbara 80 talet och början av 90 talet..
Man kan nästan vara lycklig över att man är född på 80talet och växte upp med att bygga kojor, roades av barkbåtar, leka röda & vita rosen, spela tetris, inga mobiltelefoner, 56k modem, Robert Gustavsson i Björnes magasin, jenka & shake, pyramidformade mjölkförpackningar i skolmatsalen, skateboards med bromskloss, spela kula, titta på Skurt och Disneydags den halvtimmen om dagen det var barnprogram, "inlines" där hjulen satt två och två på bredden - gärna neonrosa eller neongröna, köpa godis med 10öringar och det fanns 10kronorssedlar.. Ja, listan kan göras lång.


Jag tycker synd om dagens ungdomar som måste se ut på detta sättet.
(nu lät det som jag var 20 år äldre än vad jag är men det går fan utför för dagens kids.)




                           Blondie

Calle!

Har nog kommit fram till att Calles audition var nog den skönaste, inte ens Jons slår den. Jag tror och hoppas han kommer topp 5. För 1:a och 2:a kommer Erik och Mariette. Så trea kanske?
Me like!


VILL HA BEGÄR!

från junkyard.se





Dagens Idolsnack.

Är det bara jag som tycker att Tove påminner om Johan Palm?
(fast 100 gånger bättre naturligtvis)

FE FEL FEL!
FEL nummer 1. Camilla fick ett wildcard istället för Moa
FEL nummer 2. Camilla gick vidare och Jon åker ut. WHAT THE FUCK!?

"vi är rädda för att du kommer bli en kicki danielsson" - ja det hade de ju rätt i. Suck.

Nu vill jag se Erik och Mariette i en underbar final som Erik tar hem.