Pride!!

Återigen har det varit pride, trots ny plats för spektaklet var det riktigt lyckat. Trodde det skulle bli en flopp men oj så fel jag hade. Blev ju riktigt bra det där.
Veckan bestod av fest måndag-söndag, mer eller mindre, vissa dagar mer vissa mindre. Men riktigt kul har jag haft med gamla vänner från hela det avlånga landet, men även med nyfunna vänner som är helt underbara!

Träna? Tja, det har jag gjort en gång sedan jag återhämtat mig från pride, har fortfarande semester så är nog mest den jag "skyller" på nu. På måndag är det dags för jobb igen och då måste jag sparka mig själv i arslet. Var är Jillian från Biggest Loser när jag behöver henne?! Det sjuka är att jag gått ner c 3 kg under prideveckan (läs; på tok för lite mat och lagom med öl, alla blir smala på 3 cheeseburgare om dagen) . Men kroppen mår inte alls bra, känns som jag tappat varenda muskel och konditionen är nere på noll. Bara att börja om, men resultat ska nog visa sig snart, gillar att kroppen har muskelminne. BIT IHOP NU, är det som gäller.