Myyyys

Varför går helgerna alltid för fort?
Har haft bästa helgen på länge, absolut inga tider att passa, inga krav eller måsten. Bara varit. Haft finbesök hela helgen, vi har gått långa promenader (med shopping för vissa, jag var endast smakråd), kollat på massor med film, ätit alldeles för gott och lite för mycket, legat på rygg och bliviit pillad i håret i rålis - skrattat och njutit av den sista sommarsolen och luften. 

Nu är det slut på onyttigheter, bortförklaringar och lathet: I morgon tar vi en beforebild, om fyra månader kommer både before ochafter bilden - nu kör vi. Body Open nästa.
handen är ingen ursäkt längre, har två ben, en mage och en kondition som ska tränas upp också, behöver jag inte händer till..

Dessutom är hösten verkligen på väg. Men i mina fantasier befinner jag mig redan glidandes på en longboard ner mot Santa Monica beach och living the american dream för någon vecka eller två. 
Drömma ska man, det har mamma sagt och mamma har alltid rätt.

Måste få min kropp att inse att det är kudden som kramas i natt, man vänjer sig alldeles för lätt vid bra saker.


Take care

So hold on to the ones who really care 
In the end they'll be the only ones there 
When you get old and start losing your hair 
Can you tell me who will still care?


Människor som kommer och går i ens liv, hur många tror du att du kommer minnas om tjugo år som om det vore ett halvår sedan? Inte speciellt många tror jag.
Låtar, saker, maträtter, upplevelser, platser - saker som påminner om någon, om det är en vän eller gammal kärlek, bara för en liten stund - kan man leva länge på. 
Men - det finns de som sätter spår i ens liv, en del kortvariga, en del långvariga. 
I dag när jag hörde låten dök en viss person upp. En person med de där ögonen och ett leende som får vem som helst att smälta, med ett hjärta av guld som förtjänar det bästa här i världen. Och det hoppas jag att du har hittat eller kommer hitta. 
För trots att vi inte hörs så ska du veta att du dyker upp ibland och det gör mig glad. Och jag hoppas att jag dyker upp någon sekund i bland i ditt liv också.
Jag hoppas du tar åt dig och att du mår underbart bra.