Godmorgon

Befinner mig i Hallstahammar hos mamma och pappa. Varför kan man inte sova ut när man väl får? För mycket att göra idag tror jag. Sola, till stan, tillbaka hit, bolaget, färga håret, vela i tre timmar vad man ska ha på sig, sen avfärd mot Örebro innan 15:00 troligtvis, för ikväll vankas det tydligen gayfest på Heaven (hette det så?). Det är Saras och Lisas förslag att vi ska dit, jag hänger på för behöver komma bort från Sthlm lite. Kul med nytt ju :)
Den här veckan tror jag minsann det har varit "träffa-ditt-ex" vecka. I onsdags (som BARA skulle vara spela-biljard-sen-åka-hem-kväll) slutade på Engelen i Gamla Stan med Sofie, Louise, Jasmin, Johanna och Jonna och i en svarttaxi hem kl 04:00. Bra när man ska upp 06. Men jag överlevde!
Igår blev det bowling med Lisa och Sara, sen en sväng till bill o bob där ex nr två kom förbi några sekunder, körde hem de vid midnatt och däckade sittandes i systers säng där jag numera ligger.
Nej, dags att ta tag i dagen. Sola först!

:)

Substitut tills jag slutar helt. Ett steg i taget som sagt.


Tjejmilen - steg ett.

Steg ett avklarat. Första löprundan avklarad. Dock var jag spyfärdig efter 16 min. Men det är en början!
Är man så dum att man lovar att springa tjejmilen när man avskyr att springa så får man stå sitt kast och anta utmaningen. Och det är väl utmaningar livet går ut på? Eller?
Btw. Har jag sagt att jag senaste två veckorna hållt mig till onico? Snus som är fritt från tobak & nikotin. Också steg ett till att sluta helt. Och det känns förbannat bra!

Pepp!

Har haft en veckas gratis träning på World Class här i Södertälje. Synd att det ska vara så förbannat dyrt för det har varit helt perfekt. Idag fick jag hjälp med passning av en helt okänd människa. Jag gillar stället som sjutton, och det är sjukt nära hem. Jag är kluven :/
Men men, tack fejjan för tillfället den här veckan iaf!
Var lite uttråkad igår, hittade en ny app till luren. (Längst ner till höger är dock från idag efter träningen)  Bilderna blir snyggare nu än tidigare.

Nytt år, nya möjligheter.

Sorry att jag inte uppdaterat på länge, hänt en del senaste tiden, både bra och lite mindre bra saker. Jag vet inte om jag kommer att ha varken tid, lust eller inspiration att hålla igång den här bloggen, dessutom blir det inget roligt för er få läsare att få ett inlägg i månaden. Antingen är det att lägga ner den helt, eller börja på en ny, det är ju trots allt nytt år, nya tag. Eller?

Har i alla fall äntligen kommit igång med träningen igen, efter en axel ur led, en magsjuka och en låååångdragen förkylning senare. Känns att det var ett tag sedan man tränade, ställde mig på vågen och trodde jag gått upp minst 3 kg under den 1,5 månaden det inte blivit någon träning med jul o allt sånt. Men inte! Stod kvar på samma men usch så inte okej man mår, man känner sig fruktansvärt otränad och inte alls på topp. Är ju van att träna 4-5 dagar i veckan, då går det fort tydligen. Men skönt att vara igång igen!

Varit lite på hemmaplan i Västerås under jul med familjen, vännerna och denna kvinnan kom till Hallsta på juldagen, mellandagarna gick åt till shopping och vi gjorde en roadtrip till Vingåker. Sen åkte vi hem till Sthlm på nyårsafton och spenderade kvällen i Jakobsberg.

Så ja. Vad säger ni? Jag behöver ny inspiration, ska jag lägga ner bloggen helt eller vad vill ni läsa om?