Prosit.

Har varit hemma i Västerås över helgen. Ska strax åka tillbaka till Sthlm. Såg ut som ett bombnedslag här när jag kom hem, fick skynda iväg sist. Så det har inte blivit städat på säkert två månader - så inte nog med att jag nös ca 15 gånger om dagen innan jag kom hem, nu blev det minst det dubbla. Men nu är det städat så jag kan åka igen med gott samvete. Påminn mig att jag måste köpa ny dammsugare någongång i framtiden, den jag har nu suger. Inte! Haha

Nu lite korsord, kaffe och musik. Sen kolla om det är något jag ska packa sen är det väl bara att pallra sig iväg och hoppas det inte är för kallt för SJ att hålla tidtabellen.


Händer inte så mycket

på träningsfronten fortfarande. Axeln har jag börjat vänja mig vid att den inte kommer bli okej på ett bra tag. Gör inte lika ont längre men den är inte hel. Däremot är jag förbannat trött på att vara förkyld! Det räcker nu, jag vill träna och känna blodsmak i munnen och svetten som rinner på ryggen.

Dags att åka hem till Västerås över helgen, snabbvisit. Sen tillbaka till el stockholmo.

Njut av dessa låtar, det gör jag. A lot.


Snabbshopping

Snabbshopping i Kista igår. Klar på 30 min. Hittade (trots att jag sagt att jag inte skulle) ett par jeans på JC (!). Som ni kanske vet är jag rätt såld på Levi's och så även denna gången. Blev ett par till 503:or. Men trots att det var loose fit så är de rätt tajta, åtminstonde över rumpan. (nej jag är inte tjock, det är modellen)
Rea är underbart. 399:- istället för 1299:-. Och en ny skjorta har också hittats. Men nu är det färdigshoppat.

 


En sak till till min lista över saker som kan dra åt helvete!

- Frisörer som inte lyssnar.

När man kliver ut från en frisörsalong ska man ha känslan "åh jag vill aldrig tvätta håret, nu är det perfekt" - jag har fan aldrig hittat en frisör som lever upp till det! Inte denna gången heller. Det var mer "dra upp luvan och åka hem så snabbt som möjligt innan någon ser mig".

Jag blir så less, varför kan frisörer ALDRIG lyssna på vad man säger??! Det första jag sa till henne var "ta absolut INTE för mycket på luggen.." Vad händer? Jo, halva lugghelvetet försvinner! Resten tog hon turligt nog inte mycket på, någon cm eller två, helt ok. MEN JAG VILL HA MIN LUGG SOM JAG ÄNTLIGEN HADE SPARAT UT TILL LAGOM LÄNGD! Ville liksom bara at hon kunde ta några mm och typ "tagga till den". Men NEJ.

Nu vet jag varför det går ett halvår mellan varje klippning.
Det gick ganska bra att rädda med hårspray men jag vill inte ha det, det som var så skönt att slippa det innan. Fuck.


Förkylning. Långhårig. Jobb.

Vet att jag varit kass på att uppdatera, inte meningen. Men har jobbat och varit (eller snarare är fortfarande) tokförkyld. Varje gång man snyter sig så släpper locket för öronen och jag kan höra igen. Fattar inte var allt snor kommer ifrån, det borde ta slut någon gång?
Och inte nog med det så har jag ont i halsen plus att en visdomstand bråkar med mig, gör fruktansvärt ont! I natt väckte det mig fyra gånger en gång i timmen från 04:00. Strax efter 8 gav jag upp och gick upp.

Nåja. Träningen då. Det ligger så gott som på is just nu, kan ju knappt gå upp för en trappa utan att bli anfådd, jävla förkylning. Men när detta är över då ska det slitas, ska köra hårt så man nästan känner blodsmaken i munnen! Har ett mål till sommaren, ta 200 kg i benpress.
Kom ju igång nu efter jul, men ja, då ska man gå och bli sjuk, ganska ordentligt dessutom.
Dessutom har jag jobbat en hel del, kommer ihåg första två dagarna, innan kroppen blev van hur trött man var efter en dag. Men efter det har det varit kul att gå dit faktiskt. Lite pyssel trots "stillasittande", skulle kunna göra det på heltid faktiskt :) Trots att det är enorma mängder och att man tycker att man kanske borde bli trött på att se texten "PALL MALL" efter 20.000 ex så är det fortfarande kul faktiskt. Så måste säga tack till Christer och
www.realtryck.se :)

Är förövrigt så fruktansvärt långhårig, har nog inte haft så här långt hår på 18 år. Men jag gillar det. Men har inget som kan kallas för en frisyr. Så i dag blir det att försöka hitta en hyfsat billig men bra frisör och toppa det lite och göra någon slags frisyr av det. Var nog i somras, juni-juli någongång, jag klippte mig senast.

Nej. Dags att styra upp sig och röra sig mot tuben. Stan som gäller idag. På jakt efter en skjorta eller en t-shirt. Utgång på lördag - fira den där dreadsbeklädda damen från Idol på Kolingsborg.

Och på tal om Idol. Jag lyssnar på Erik om och om igen just nu. Särskilt "18 and life" och "Higher". Så fruktansvärt bra!