Phu

har varit dålig på att uppdatera här. Men det beror på att jag inte haft något internet sedan den 1:a april, uppsagt p.g.a flytt. Råkade dock bli en månad för tidigt. 
Jag vill inte heller sätta min fot hemma, ser ut som fan och ekar i halva lägenheten. Inget att göra, bara en seg dator som fuckar upp sig efter en timme, vad ska man göra då, stirra i taket? :( Bara två veckor kvar nu till flytt, och vännerna är guld värda som står ut med min flängades. <3

Träningen går inte heller bra, varit förkyld i 3 veckor och när jag precis blir frisk började jag jobba 14:30-22.30. Och efter jobb är man helt slut så innan vill man inte ta ut sig riktigt. Fast det är ett sjukt kul jobb, eller ja, jobbarkompisarna är underbara, då blir jobbet det med trots att det är kallt och luktar ...inte så gott. Så nästa gång ni äter en fläskfilé, ät den med omsorg och tänk på vårat slit ;p
Fast jag måste börja ta tag i träningen innan jobb nu, saknar det. Försökte träna i går efter utbildning men var sååå trött, somnade nästan när jag skulle stretcha. Tss.

Min telefon la av i fredags kväll. Enda som gick att göra var att starta den, men ingenting mer. Inga knappar fungerade och lyckades man svara bröts det på en gång. Lite frustrerande när man ser sms på sms trilla in och inte kunna läsa. Men nu har jag ny lur, tusen tack Johan! 

Sitter hos Åsa nu, eller Åsa är och jobbar och jag väntar på pappa som skjutsar hem mig runt lunch så jag kan cykla till jobb sen. 

Annars händer det väl inte så mycket, jobba, sova, äta, jobba, sova, äta.. 


Heeeelt slutkörd på gym.


jobbjobbjobb :)

Bitterfitta i dag

men hur svårt kan det vara? jag förstår inte, i detta huset finns fem toaletter varav tre är badrum, det bor tre brudar mellan 17-21 år i detta hus, MEN INTE FAN FINNS DET EN ENDA JÄVLA KAM någonstans?!
Skärp er systrar ;)

Anyway, nu väntar jag på att mitt hår ska torka. Gick åt helvete att fixa det så var bara att börja om. Jag hatar mitt hår just nu.
Sen blir det häng hos Åsa. Fast jag kör på nyktert, lånar pappas racer in.
Välkommen hem Anna förresten! 



För dig Joni :)