Pepp pepp pepp

Jag är grymt pepp. Träffade en människa tidigare i dag, hoppas han har ett jobb åt mig. Vi håller tummarna. :)

Ska pallra mig till gym strax, sedan vidare till Åsa och dricka vin. Det är på tok för längesen vi gjorde det. Visserligen har jag i princip varit nykter senaste 2 månaderna bortsett från en bowlingkväll där vi var hemma innan midnatt. Och det har vart så skönt, men i kväll kommer bli great.

Klippte mig efter mötet med ovanstående dude. Blev grymt nöjd, så som jag letat efter en frisör som fattar vad man menar och verkligen kan sin sak. Förra gången jag klippte mig (en månad sedan) blev ju pannkaka. Men hon fixade till det idag, och jag tänker gå till henne i fortsättningen. Och jag som vägrat gå till den salongen tidigare. Damn it!



Ni får nöja er med den bilden, tagen med mobil. :)

nej, dags att rusa mot bussen som går om 10 min.

Puss hej

Smart Vs Snygg?

Frågade hjärtat i morse vad hon skulle välja om hon var tvungen o välja mellan att vara snygg eller smart, vi var överens om snygg, för det finns ju alltid google som har svar på allt ;)
..och man kan alltid plugga sig smart. eller?

I kväll blir det innebandy igen. pepp pepp. Måste gå bättre än förra veckan, tog ju tokslut efter 10 minuter.
Springa dit kanske? Är inte allt för långt, dock halt..


Peppa sig själv lite

Exakt en månad kvar till julafton nu, 5 kg kvar, det ska gå. Det har det gjort förut. Upp på löpbandet nu för bövelen.



Sympati

I går låg jag och hjärtat i sängen heeeela dagen och gjorde verkligen ingenting vettigt. Tittade på CSI, Jonas Gardell, Michael Moore hates America (eller jag somnade), The amazing race och lite annat. Svullade Ben &Jerrys och burger king. Men är hjärtat sjuk så ska man mysa ner sig och ta hand om.
Träna ska jag verkligen göra i dag. Dock kallt ute så jag måste peppa mig själv till o gå ut. Brrr.. Långkallingar kanske?

Vart på barnkalas i helgen också, hos systers minsta som fyllt 7. Tror hon fick lite mod i present för jag fick en kram när vi gick, tror hon varit lite rädd för mig innan. Tsss.
Dessutom så undrade både bror och syster var jag tagit vägen, jag försvann någonstans på gymet tror jag. :)
Känns skönt o höra.

Pinsamt..

..vilken dålig kondition man har. 
Spelade lite innebandy i går, efter ca 12 minuter var jag helt slut men en vattenpaus så var man fit for fitght igen, i ungefär 5 minuter. 
Men sjukt kul var det. Men 3 mot 3 kanske var en för lite i varje lag, visserligen var det ingen stor plan men ändå. För konditionens skull skulle det var toppen med en till. Haha.
Måste börja träna lite intervaller på löpbandet på gymet i fortsättningen, 1,5 mil på cykel gör ju tydligen inte så mycket..

Om 45 min ska jag träffa mamma, pappa och lillebror på stan o äta lunch och sen knalla runt med mammsen, Sen gym.

Åh. Laddat ner "The amazing race" och kollade på två avsnitt i går, blondiner och dumma brottslingar är det roligaste jag vet.
Ett par av de tävlande tar ju priset i dumhet, de får ju två olika val när de ska leta efter nästa ledtråd. I den ena skulle de putta en lokalbåt ungefär 100 meter som vägde massor på en stock de skulle flytta fram efter varje gång, och det var det liksom.
I den andra skulle de leta reda på en kod bland 100 tals andra koder, sedan leta reda på samma kod på en container bland 100tals andra containrar. Men blondinbrudarna började gräva i sanden efter de puttat båten efter containern. Hahhaha jag dog nästan av skratt.
10 minuter senare sitter de i taxin på väg mot nästa ledtråd säger i kör "VI SKA LÄSA HELA LEDTRÅDEN I FORTSÄTTNINGEN".... och när de kliver ur åker deras taxi... och de läser på ledtråden igen... "keep your taxi waiting...".  HAHAHAHAHA

Favorit youtubeklipp.

Klipp man aldrig kan tröttna på. Klockrena.
 

Morn..

Tillbringat hela natten med att titta på 3 eller 4 avsnitt av nyaste CSI, dokumentären "fångar i ghettot", och en sjukt bra film.

Har haft lite sömnsvårigheter senaste tiden men wtf, det ordnar sig.
Nu blir det gym och basta. O promenad i det fina vädret hem. Fast när jag är klar snöar det säkert. Yeey.

Är det ...

Är det bara jag eller är det fler som tycker texten i Does your mother know med ABBA är lite pervers?

" I can see what you want
  But you seem pretty young to be searching for that kind of fun..."

för att sedan några rader längre ner sjunga "Well I can dance with you honey, If you think it's funny..."

Eller ser jag bara inte ironin i det?

Hur som helst, annars händer det inte så mycket. Har tränat överkropp i dag, för att sen träna ben och eventuellt simma och basta lite i morgon. Är det vettigt väder blir det morgonpromenad också.
Händer inget på diskfronten heller. Visserligen har han knappt varit hemma, men ändå.
Hjärtat är på releaseparty för hennes pappas band har släppt ny skiva. Så jag sitter här själv och lyssnar på musik och zappar mellan tv:n och det beroendeframkallande Sim City. Jag har bett min bror köpa ett åt mig i julklapp.
Hans reaktion när han gick in på sidan med de riktiga tvspelen (dvs de som kom innan 1995) var "VA FAN, SECRETS OF MANA KOSTAR 1280 spänn!? Farsan kan göra cash..."

Phu..

I går gjorde jag köttgryta. Massor blev det. Det har jag bokstavligen fått äta upp. Åt det i går kväll, idag till lunch, och nyss. Hjärtat åt i går efter jobbet okså. Och än är den inte slut. Fast så mycket kött är det inte kvar i den. Mest morötter, palsternacka, paprika, charlottenlök och champinjoner. Så vi kallar det som är kvar grönsaksgryta.

Tur att den blev god (ja jag inproviserade bara) så man står ut.

Awww lilla plutten

Stakars lilla plutt Johan, får sticka i handen när han trashar gitarren. Rocker? Skulle inte tro det.

Jag är inte din mamma.

Ser ni någon skillnad? Ja, det är samma disk i stort sett, förutom det som hade möglat. Det tog han reda på, varför inte ta hand om resten också? 
Bilden till vänster är från 18 september, den till höger från i dag, 12 november..

Seriöst? Två månader för f*n...




     

Ännu mer Sim City

Gaaaah. Hittat hur man ska bygga på bästa sätt så det blir massa R-top och C-top, plus hur man får 999,999 dollar. Klart som fan jag är fast.
Helvetesjävlaspel.

Old School

För ungefär 15 år sedan när man inte var ute i skogen och åkte på pappas hemmasnickrade linbana eller lekte tjuv och polis, (ja, vi kids hade ju fantasi på 90-talet och var ute och lekte i både ur och skur) så var det bara ett tv-spel som gällde. Sim City till Super Nintendo. Jag var grym.
Nu 15 år senare såg jag att Bulan hade det så jag lånade det, men min hjärnceller ville inte hänga med. Det tog ett tag att förstå hur sjutton man kunde bygga så mycket, för nu tog ju pengarna slut direkt.
Men efter någon månad kom jag på "fusket" och nu är jag fast igen. Åhhhh. Jag vet inte om jag borde skaffa ett eget, det är ju så sjukt kul!



Det var bättre förr.  Nu ska allt vara så jävla kompilicerat.


"ursäktamenärdukilleellertjej?"

I går när jag och hjärtat stod och väntade på resten av människorna vi skulle bowla med, passerade två fulla snorungar (nåja, max 19 var de nog) oss, vilket blev en rätt rolig konversation i början men sen lacka jag ur.
Kille 1:  Tjena tjejer!
Jag; ....hej
Kille 2; men det var ju en tjej och en kille ju!!
Kille 1: nej det såg du väl att det var två tjejer..
Jag: din kompis har rätt, jag är tjej..vad är ditt problem?
Kille 2 vänder om och kommer fram till mig frågar om jag verkligen är en tjej..
Jag; klart jag är..
Kille 2; vill du vara kille??

här gjorde jag misstaget att säga nej. hade varit rätt kul att driva med honom och säga att jag skulle operera mig och allt sånt..

Kille 2; är du säker på att du är tjej??
Här börjar jag bli lite smått irriiterad..och får nog när han synar mig från topp till tå och jag går därifrån.

De skulle också bowla men vi såg de inge mer den kvällen.... tur var väl det. BETE ER MÄNNISKOR!! 

Dagens ris och ros

Dagens ros går till... hör och häpna; Arbetsförmedlingen. Eller snarare min handledare. En vettig, rolig och lätt att prata med som fattar vad man menar och är ute efter. Och dessutom vill hjälpa en på alla sätt och vis. Efter inte ens tio minuter satt jag på hennes plats för jag fixade med cv och hennes arbetskamrater som gick förbi utanför undrade nog vad fan vi höll på med, för att citera henne;
"ähh, de är bara förvirrade för att de inte gör sånt här själva"
För annars har jag bara stött på inkompetenta idioter på ams.

På tal om inkompetenta idioter. Beställde kläder från H&M för en vecka sen. I dag kom paketet. Hade beställt en grå tröja, en sjal och en ljusblå piké.. Sjalen och den gråa tröjan kom, men vad fan är detta?

 


 
Dagens ris går till VL. Åkte buss 3 gånger i dag, 2 av de gångerna körde de mot rött. Idioter.



Fick bli H&M för hela slanten ändå i dag. Tills jag skulle diska och spruta ner byxorna så de blev dyngsura.

Godmorgon.

På tv visas Rix morgon zoo. I hörlurarna hörs Äntligen morgon med Adam och Gry.
Jag förstår inte hur folk står ut med rix morgon zoo, gnäll gnäll, gnäll, härmar Adam och Gry (sverige mot morgon zoo / vinn adams pengar).
Visst Anders är inte som han ska men till 99% är han rolig, de har herr "trorjagärstörstbästochvackrast-alex" en morgon i veckan, men det kan man stå ut med, till skillnad från Rix.

Nej, mer spontana skämt hos Mix. De förgyller mina morgonpromenader i vilket fall.

Godmorgon.


7 saker

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

* Spenderat i princip varje sommar (eller iaf 4-5 veckor i rad)i någon av smålands skogar/campingar
och som mest hade vi 3 våningsängar i husvagnen..


* En säsong när jag lirade fotboll var jag målvakt varannan match, men vann ändå
våran skytteliga med dubbelt så många mål som den som kom tvåa.


* Är rädd för clowner. Höjder, döden, djupt vatten, spindlar, ormar och sånt är inga problem.  


* Klarade min första uppkörning fredagen den 13:e kl 13.


* Jag älskar karuseller, blir 10 år igen när jag är på Grönan eller Liseberg.


* Tatuerade mig när jag var 16, bara för att vara rebell för mamma inte trodde jag skulle lyckas, vilket jag ångrar idag.
Lyssna på era föräldrar även om ni tycker att de dom säger låter fel i era huvuden, det vet trots allt bäst.


* Jag älskar fortfarande Hanson.


say what?

Dumma jänkare..


OBAMA!

JAAAAAAAAAAA! OBAMA VANN! De är inte så dumma som de ser ut ändå. Jag tror detta blir kanon.

När man ser hur folk röstade, så är jag inte särskilt förvånad. Det är ungefär som att visa en karta över stockholm och se vad som är rött och blått..


(bild lånad från aftonbladet.se)


Grattis USA.  Ni har tagit er förnuft till fånga.
Nu ska jag ut på morgonpromenad med Adam och Gry i lurarna. Dags för dagens höjdpunkt nu - vinn Adams pengar.

suck

kaos på gymet idag. trängde mig in bland opropitioneliga snubbar som vanligt försöker bli ännu mer opropitioneliga där de står och pumpar armar, bröst och axlar. Seriöst, ser inte många killar som tränar ben eller kondition.
Körde lite allt möjligt idag, eftersom det var några dagar sen jag tränade. skärpning. Fast det gick tokbra. :)

anyway. lär sova som en stock i natt. blivit alldeles för lite sömn senaste två nätterna av olika anledningar.

ciao

Min mamma borde bli komiker

ringde mamma tidigare i dag, trodde jag skulle skratta i hjäl mig. Kanske inte låter så kul såhär, men hon säger dte med sådan inlevelse så det blir 10 gånger roligare.

Mam - "hur går det med träningen då?
Jag - "jo då.. slarvar lite med den men är nere på typ 68,5 just nu.... ska ner till 63"
Mam - "okej..började du på 80?"
Jag - "..90.."
Jag - "själv då?"
Mam - "ähh det går åt andra hållet.. jag åker och kör min vibbträning och gym och blir helt slut men när man kommer hem har farsan gjort varma mackor och hällt upp vin, så det var den träningen det"
Jag - "testat morgonpromenader innan frukost, funkar skitbra för mig iaf?"
Mam - "Innan frukost?? Jag är på jobbet 06:30 så när skulle jag hinna det och måste ha mat så fort jag går upp på morgonen. Men har semester v. 47, jag ska prova det dådå"


fast jag beundrar min käre mor ändå. gå ner 30 kg två olika perioder är en ganska stark bedrift.
(första efter hon fick mig, sen nu efter 4 kids till, iaf en bit på väg. 6 ungar, hus, jobb och hinna träna. Hur många timmar har hon på dygnet?)
hon är in inspiration till att träna, har lyckats bli av med typ 22 kg och det har fan inte vart lätt, men med en vilja av stål går det och har aldrig varit så nöjd med något jag gett mig in i tidigare och nu är lyfta skrot och promenader/cykling/crosstraoner en del av min vardag. Tack mamma.

Hahah bortskämda snorunge.

hahahhaha jag dör!
kollar på sweet 16 på MVT. Hennes föräldrar har skickat i väg henne till "iskalla" (är ungefär 10 minus) Norge i en vecka och hon ska hjälpa till att flytta renar för hon ska inse hur bra hon har det vilket innebär att hon får tokspel och börjar tjuta när de säger att hon måste åka, sen i nästa klipp säger hon "jag är ganska mogen för min ålder". Hahahhahahahahaha,

Det mest skumma är att när de ska pimpla går hon och bär på en Ö&B plastpåse, coolt. Finns alltså Ö&B vid polcirkeln?

Blandband

Om jag skulle göra som på den gamla goda tiden innan mp3 spelaren uppfanns, ett blandband på ett c90 band så skulle dessa låtar finnas med. Och ja, jag har väldigt blandad musiksmak. Mest spelade låtarna i mina lurar just nu:

ABBA - does your mother know
Coldplay - Viva la vida
Fall Out Boy - Thanks for the memories
Kat de Luna - Run The show
John Parr - New horizon
Magnus Uggla - Trubaduren
Swingfly - Swinging that melody
Robyn - Cobrastyle

Pussycat dolls - When I grow up
Noice - Jag är trött på tonårsdrömmen
Snook - 1990 nånting
Hello Saferide - Anna
Hanson - Yearbook
FM static - definitly maybe
Foo Fighters - Monkey Wrench
No Fun At All - Celestial Q&A
Popsicle - Not forever
Pink - Dear Mr. President
Blink 182 - First Date

Neeeeeeeej!

Nej! Jag är i någon period då jag inte tycker det är kul att träna längre, Trodde inte jag skulle komma hit, men det är väl ganska naturligt tror jag. Efter att ha varit på gymet minst 3 dagar i veckan senaste 1,5 året, denna perioden borde kommit tidigare dock. Ska ta mig igenom den så gott jag kan, vill ju träna men jag har ingen som helst motivation, trots mitt mål. Att komma ner till 63 kg till julafton. Iofs har jag inte gått upp något senaste två veckorna, vilket är tur med tanke på hur mkt skräp jag ätit.
Nej, ska ta mig i kragen nu, 68,9 kg - 7 veckor och 4 dagar kvar. Det ska gå. 5,9 kg kvar..

Kan ju börja med en morgonpromenad i solen nu innan jag blir allt för hungrig.
Det är ganska bra att jag har svårt att äta på morgonen tror jag, tar nog ca 2 timmar efter jag vaknat innan jag får i mig frukost.

I går var det Idol, som förhandstippat åkte Sepideh (stavning?) ut. Rätt iofs, men tråkigt att redan innan programmet och de fått sjunga att folk kan veta vem som är sämst. Märkligt, märkligt.
Att Robin B, Alice och Sepideh hängde löst som jag sa stämde. 3 av 3.
Och vad jag stör mig på juryn angående Lars, han har hela tiden sagt att han INTE vill vinna, han kör sin grej och det var ju DE som tog med honom till slutfinalen, då kan de inte komma och säga "du tar någon annans plats som förtjänar den bättre". Skyll er själva, ni kunde valt någon annan, ni visste att han inte vill vinna.
Annars var Johan lika söt som vanligt igår, och som Andreas sa, bästa han gjort hittills. Men den som ska vinna är självklart KEVIN, inget snack om saken.
Förresten, sedan ABBA temat förra veckan, så har jag fått låten does your mother know på hjärnan. Fan ta dig Robin.

I ett tidigare inlägg nämde jag Funbeat. Här är en sak man kan göra där. Grymt bra. 5,24 km är denna rundan.