Så trött!

Jag är så tröt på all hysteri kring Victoria och Daniels bröllop. Man behöver inte tjata om det i radion HELA dagarna, man behöver inte ha en bröllopsstudio varje jävla dag, man behöver inte skriva 10 sidor om det i tidningarna varje dag - VI VET!

Någon mer än jag som drar täcket över huvudet den 19:e?

Ska strax iväg till gymet tänkte jag. Hoppas det är lite folk idag.

Ska försöka ta tag i att färga håret och få husfrun att klippa mig om kidsen kan vara lugna en stund. Är sjukt långhårig :(
Och har hittat en bild på hur jag vill ha det, så nu ska de väl inte kunna bli fel? Eller?

 

VA FAN!

Nu får ni skälla på mig. Jag har slarvat med träningen. Det är huuuur lätt som helst att pusha andra till att träna när de vill ha hjälp och undrar hur jag gjort. (Flera stycken som frågat senaste tiden, kul att man kan försöka hjälpa till), MEN när de kommer till en själv har jag inställningen "nä, gör det i morgon.." JAG SKA JU INTE TÄNKA SÅ. Bara att släpa sitt feta arsle till gymt, jag vet u hur bra det blir när man väl är där. Och dessutom får det bannemig vara slut på festandet, eller iaf mindre. Två helger i rad nu när klockan blivit 06 innan man somnat, för i fredags var det firmafest -gokart (hrm, fråga INTE hur det gick..), ölprovning och god middag i Gamla stan, sedan Patricia. Oh nästa vecka fyller jag år, men det får nog bli ett alkoholfritt firande tror jag bannemig.

Nej, Ska nog gå ner och sola, bara skit på tv och ensam hemma. ZzzzZzzzz.

 

sleepyhead

Hmm. Det är för kort mellan södertälje och årstaberg varje morgon för att man ska kunna få sova en halvtimme till :(
Men men, det går ändå.