De 20 bästa låtarna någonsin, enligt mig.

Sorry för dålig uppdatering. Men ska dra lite i snabba drag. Träningen ligger sjukt efter med och känner mig redan fet, men jag vägrar gå över 70 strecket, vägde mig och vågen stod på 69,8 med kläder och skor men kondisen är nere på under noll, och det är jävligt illa. Har varken ork, lust eller tid, men tänkte ändra på det på måndag, då är det jag som skaffar ett kort på friskis och ser till att pallra mig dit minst 3 dagar i veckan - INGA URSÄKTER!
Sen har jag sedan i förrgår blivit fast anställd, efter 5 månader på timmar. Känns helt underbart. Tack tack tack!
Så numera än det pendel från Södertälje 45 min varje morgon till Älvsjö eller Årstaberg som gäller, men det gör inget, hinner man läsa metro och njuta av en kaffe så man vaknar. Men det blir långa dagar, upp 06, inte hemma förrän 18, och nu träning efter det, men det ska nog ordna sig det med.

I morgon kommer Bulan och Anna till hit, så det blir Gröna Lund. Skoj skoj!

Enligt mix megapols lyssnare var det Michael Jackson med låten Billie Jean som var den bästa. Och jag gissade rätt! Kanske skulle köpt mig en lott idag.

Här har ni min lista. Top 10 var för svårt så fick bli en top 20.

20: Leila K -Electric
19: Alexander Rybak - Fairytale
18: Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig
17: Cyndi Lauper - Time after time
16: Eric Clapton - Tears in heaven
15: Skunk Anansie - Weak
14: Hanson - Mmm Bop
13: Europe - Carrie
12: Coldplay - Yellow
11: Bryan Adams - Heaven

10: Metallica - Enter Sandman


 

9: Jumper - Tapetklister



8: Michael Jackson - They dont care about us



7: Bruce Springsteen - The River



6: Foo Fighters - Monkey Wrench



5: Anouk - Nobodys Wife



4: Green Day - Time Of Your Life



3: Good Charlotte - Lifestyles of the rich and the famous



2: Pink - Dear Mr President



1. Goo Goo Dolls - Slide


Spotify

Jag har väldigt blandad musiksmak, det ser ni om ni lyssnar på min Spotifylista. Men jag står för det, man kan inte alltid vara på samma humör, ibland vill man höra dansband, ibland hårdrock. Enjoy! 

kotten

( hoppas att den fungerar)

Sen har ju Mix megapol en lista de ska göra, välja ut de 1000 bästa låtarna från 80, 90 och 00 talet. Jag tror jag har hittat min favorit, men jag återkommer om det. Vilken är din? :)

Update!

Efter mycket om och men hittade jag en salong där det såg ut att jobba en vettig människa, gick efter hur de såg ut själva, hittade en tjej med annorlunda frisyr så chansade och det blev kanon. Enda jobbiga var att hon pratade någon slags gotländska blandad med norrländska. Tur att hon inte pratade så mycket.

Kryssning har det också varit. Det var finemang. Bästa kommentaren var nog dagen efter av en stackars liten bög som kläckte ur sig "Jag har druckit 3 liter vin men ändå har jag inte fått knulla!"
Drugbingo var också kul. Kom upp ett gäng som hade fått bingo så de fick ha en tävling till, springa en våning upp och den som kom först tillbaka vann. Då kom favoritkommentaren nr 2 "Peter leder, tätt följt av något tjockt".

Det var väl allt. Ciao.