humor på hög nivå

Med ofixat hår och nyduschad och helt slut har åsa rolig humor. Kolla bara detta. Den bjuder jag på.



Äru straight eller? ;p

TWITTER!

www.twitter .com - I like it.

FUUUUUSK!

eller som Anders Timell säger; SLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuUUUUuuuuT!

En fråga i vinn Adams pengar i går finns frågan "vem är proglamledare för Sveriges värsta bilförare?" ...... DOOOOOOOOOH. ADAM SJÄLV FÖR HELVETE!
Och det är poängen som skiljer de åt. Visst han är obesegrad vid oavgjort men ful jävla fråga.



hahhahaa... i en annan omgång:
 gry      - hur många guld tog phelps i OS 2008?
adam -  var det 8.... elller 12?


12. nej skulle inte tro det.

KABOOM!

Ungefär så lät det nyss eftersom vi tjockisar låg i Åsas säng och den ville inte vara med. Projektet att göra den hel igen blev svettigt men det gick.
Gårdagen bestod av massa skratt, vin, kortspel och en timme på Billan.
Efter åkte vi tillbaka till Åsa och jag o Jonhi hade youtubade schlager och kom överens om att Lili & Susie ska vinna. Hur det nu ska gå eftersom de inte är in final. Men ändå. Den kommer spelas konstant på gayklubbarna framöver.

Sov några timmar i soffan, vaknar till ilande ljud från Digimon och varken jag eller Jonhi som sitter i fåtöljen av alla ställen och sover orkar leta efter dosan o sänka. vaknar senare av en pigg Anna (granne) kommer in och förser oss med roliga kommentarer. Som t.ex när vi ligger alla i Åsas säng frågar hon Sebbe;
- Skulle du bli påtänd om jag kysste en tjej...?
- Va fan, det heter kåt!

Eller säger saker som "jag bor i mitt huvud".  Eller "heter det TREkant om det är tre tjejer som har sex?"

Jag filmar Åsa med hennes mobil som somnar och låter som jag vet inte vad. Sen blev det chipsfrukost. Fast Anna tyckte de skulle varapå golvet istället. Dumt. Fast det gör inget för det räddades med Ben & Jerrys innan.Mums.

Nu är tanken att jag skulle åka till Hallsta. Men eftersom syster inte hört av sig om sjuts så skiter jag i det eftersom Åsa bjöd med oss till Harrys ikväll med mat med hennes päron och massa andra släktingar och vänner för att kolla vem som vinner skiten i kväll. Fast får äta innan eftersom jag är pank. Men ska bli kul ändå :)

Förresten är nya designen på facebook KASS!

Förresten 2: jag håller på E.M.D och Alcazar ikväll.Eller egentligen vem som helst men inte Caroline. SNÄLLA SNÄLLA gå och dra något gammal över dig.

Hihoo

Jobb o jobb. Jag får praktik o så får vi se om typ 3 veckor om det går över till riktigt jobb om vi båda trivs med allt. :D
Det känns okej iaf men blir irriterad på Ams j*vla regler.
Börjar på måndag kl 8!



(jag har fetingträningsvärk, fast inte där, utan i låren men de har jag ingen lust att lägga upp bild på och tror inte ni vill se heller. haha)

Kanske fått jobb? :D

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka detta, efter att de visat mig runt och pratat massa allmänt om vad de behövde hjälp med;
- "Jag ringer dig i morn igen så fundera på det tills dess om det känns bra och så, och om du har några frågor..."

Jag ska absolut ta chansen om de vill ge mig den. Verkar faktiskt som ett kul jobb :D


(Jag återkommer efter luren plingat och jag vet mer)

Rekryteringsmässa

(http://www.rekryteringsmassan.se/ )

Har i princip varit på plats hela dagen, ställde upp att jobba lite frivilligt, men tror det gav ganska mycket. För innan allt folk kom kunde man i lugn och ro utan några köer gå och prata med alla utställare och tror det gav lite bättre intryck av att man ställde upp som "volontär".
Hittade väl inte så mycket egentligen, sökte IKEA och ICA, som typ 9 av 10 andra där säkert också gjorde. Men, 30 min innan det var slut stod jag och småpratade lite med en från kriminalvården för de stod precis där jag jobbat hela dagen, så jag tänkte "tja, varför inte.. vi söker så får vi väl se" det slutade med att han la mitt cv i "intressanta högen"  (lite insideinfo där). Var kul att få höra det. Kan ju vara ett litet språng in mot polishögskolan.
Fast det mest givande var att min förra handledare och en annan övertalade mig om att de skulle få tipsa om mig till två killar, som tydligen var jämngamla med mig som hade ett företag och de var inte där, men de behövde folk omgående. Varför de tänkte på mig har jag ingen aning om eftersom de var på en BILVERKSTAD med att byta däck. Jag fick typ förklaringen "ja men du är ju stark och den uppfattningen jag får av dig är att du inte har tummen mitt i handen och klarar nog det om du bara får prova".

Vad ska man svara på det liksom? Let's try!?

Sjuk dröm

Jag hade gett mig f*n på att jag se kulle se L-word i går. Det gjorde jag också - det var slut 03:30. Då somnade jag och drömde en sjuk dröm, vet inte om det var drömmen eller att den var verklig som var det läskiga. Drömde att jag blev gripen för att ha kokain på mig. Hur sjukt låter inte det? Jag av alla människor, jag hatar sånt där skit.
Sen drömde jag lite annat skit också, så var lika bra att vakna. Dessutom har jag lite att göra. Som att skriva lite olika CV till rekryteringsmässan i morgon.

Morn morn.

JAG VILL ÅKA!!

Lätt att jag ska åka. Jag ÄLSKAR bergochdalbanor och nu finns det verkligen en anledning till att åka till Gröna Lund! Det har ju varit ganska mesigt tidigare.


Bild lånad från
www.goinsane.nu , kolla in om ni vill läsa mer.

Vem vill åka med mig? :D